AnaSayfa / Genel / Kahve falında gökten elma yağdığını görmek

Kahve falında gökten elma yağdığını görmek

Kahve falında gökten elma yağdığını görmek uzun süre bu kara günlerin etkisinde kalacağına ve acısının da kolay kolay dinmeyeceğine, ortaya çıkan sıkıntılara, iş hayatında yapılan bir hata yüzünden zarara düşüleceğine, eşler arasındaki tartışmaların yakında biteceğine  ve yardım isteyen bir akrabaya yardım eli uzatılacağına, içindeki sıkıntıdan, kuruntudan ve korkudan kurtulacağına, rahat edeceğine, kardeşlerin ortak bir işe girileceğine, mal mülk sahibi olunacağına, rakiplerin kazanılacak her başarı sayesinde daha da üzüleceğine, vatana millete ve ailesine hayırlı bir çocuğa sahip olunacağına, sevilen bir kişiye yardım edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında gökten elma yağdığını gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişilerin veya iş birliklerinizin size yeterince destek olmadığını görebilirsiniz.

Kahve falında gökten elma yağdığını görmek sorunların gelen kazançla birlikte sona ereceğine, yanlış yollardan döneceğine delalet eder.

Kahve falında gökten kar yağdığını görmek iflas edeceğine, işsiz ve ekmeksiz kalacağına, çok büyük destek vereceğine ve zarara girmesine engel olacağına işarettir.

Kahve falında gökten meyve yağdığını görmek güzel zamanlar geçireceğine, işinde geniş yetkilerle donatılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında gök gürültülü yağmur yağdığını görmek işlerin büyük kazanç getireceğine, neşe ve sevinç içinde olacağına delalettir.

Kahve falında gökten taş yağdığını görmek bir süre her şeyden elini eteğini çekeceğine, bununla birlikte tüm iç dünyasının alt üst olacağına, üzüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında gökten pirinç yağdığını görmek asil kimselerden çıkacağına, güzel sözler işiteceğine alamet eder.

Kahve falında gökten buğday yağdığını görmek bekleyişinin kazanacaklarına ve sahip olacaklarına değeceğine, büyük başarılara imza atacağına delalet etmektedir.

Kahve falında gökten çamur yağdığını görmek gerek aile hayatında gerekse de iş hayatında bazı üzüntüler yaşayacağına, sorunların yakın zaman içinde çözüme ulaşacağına, rahatsızlık duyulan konularda büyük atılımlar yapılacağına, sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, iş hayatının her geçen gün daha iyi bir duruma geleceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir