AnaSayfa / Genel / Kahve falında gökten nur yağdığını görmek

Kahve falında gökten nur yağdığını görmek

Kahve falında gökten nur yağdığını görmek hastalıkların uzak duracağına ve çok büyük kısmetler elde edileceğine, maddi çıkmazların biteceğine, parasal darboğazdan kurtulup ferahlığa ve düzlüğe çıkılacağına, ekmeğinin kesilmeyeceğine ve gelirinin sabit olacağına, iş hayatı için alınmış ancak ödenememiş borçların yakında ödeneceğine, amacına ulaşacağına, önünü açacağına, huzurunu yerine getireceğine, sağlığın bozulma noktasına geleceğine işaret eder.

Kahve falında gökten nur yağdığını gördüyseniz:

  • Karşı karşıya kalacağınız sorunlar veya sorun yaratan kişilerle başa çıkabilmek için sözlerinizi tutmanız gerekiyor.

Kahve falında gökten nur yağdığını görmek sıkıntıların ve musibetlerin biteceğine, sevdiği kişiler ile birlikte girdiği ve büyük kazanç elde etmeyi umduğu işten çok büyük zarara uğrayarak çıkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında nur yağdığını görmek iş hayatında çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, evlilik yolunda bir adım atılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında gökyüzünden nur yağdığını görmek yoluna çıkan engelleri herhangi bir yardım almadan aşacağına, çok sevilen kişiler ile büyük bir ortaklık kurulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında üzerine nur yağdığını görmek içinde bulunulan durumun düzeltileceğine, uzun süredir ayrı olunan biri ile biraraya gelineceğine ve mutlu olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında nur yağmak tatsızlık olacağına, eğer iş ile ilgili olarak atılan adımlar doğru bir şekilde atılmaz ve iyi düşünülmezse özgürlüğün kaybedileceğine ve üzüntü duyulacağına delalet eder.

Kahve falında gökten nur indiğini görmek tüm beklentilerini yerine getireceğine, bir sebeple ürünü satan kişi ile mahkemelik olunacağına, epey tartışma yaşandıktan sonra fal sahibi lehine bir karar çıkacağına ve davanın temyize kadar gideceğine işaret etmektedir.

Kahve falında gökte nur görmek çok büyük bir ferahlama yaşayacağına, eve huzur dolacağına delalet etmektedir.

Kahve falında gökten meyve yağdığını görmek çok büyük bir projenin getireceği kazancın başka projelerin gerçekleştirilmesi için kullanılacağına, aile içinde de tartışma yaratacak kararlar alınacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir