AnaSayfa / Genel / Kahve falında gökten taş düştüğünü görmek

Kahve falında gökten taş düştüğünü görmek

Kahve falında gökten taş düştüğünü görmek üzüntülü bir duygu haline bürüneceğine, ufak girişimlerde bulunup büyük karlar elde edeceğine, lüks şekilde yaşayacağına, dilediği gibi harcama yapacağına, istediği gibi alışverişe gideceğine, sinirlerinin yıpranacağına, gülen gözlerin ışığının söneceğine, iftiraya ve haksızlığa uğrayacağına, kendini ve günahsızlığını ispat edemeyecek noktalara geleceğine, aile hayatında yaşanan mutluluğun yıllar boyunca devam edeceğine, iş hayatında yaşadığı sıkıntıyı ister istemez ailesine de yansıtacağına, çok hatalı çalışmalara gireceğine, onlardan yana hayır ve itibar göreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında gökten taş düştüğünü gördüyseniz:

  • Ortak kaynak kullanımı gerektiren konulardan veya kulaktan dolma bilgilere göre hareket etmekten kaçınmalısınız.

Kahve falında gökten taş düştüğünü görmek muradının gerçekleşeceğine, sevdiklerinin hep yanında olacağına, iş konusunda çok doğru bir karar alınacağına işarettir.

Kahve falında gökten taş yağmasını görmek kendisini iyi hissedeceğine, rahatlığı, esenliği, hoşluğu ve mutluluğu da bulacağına, sevdiği kişileri kaybetmesinden ötürü çok zorluk çekeceğine, insanlardan bir süre uzak duracağına delalet eder.

Kahve falında gökte taş görmek sorunlarının hızlı bir şekilde ortadan kalkacağına, yapılan çalışmaların değersiz görüleceğine ama işlere değer verecek bir kişiyle bir ortaklık yapılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında gökten taş yağdığını görmek bir sebeple bu durumlarla ilgili olarak daha sakin davranması gerektiğine, yakın zamanda tüm sorunlarından kurtulacağına, yüzünün güleceğine, aile hayatında çok sıkıntı çekeceğine delalettir.

Kahve falında göktaşlarının düştüğünü görmek moral veren yakınları sayesinde kısa süre sonra tamamen ayağa kalkıp, işlerin başına geçeceğine, güç, kudret ve hidayet sahibi olacağına, kendine olan öz güvenini arttıracak kadar büyük ve değerli işler yapacağına ve çok önemli noktalara geleceğine delalettir.

Kahve falında gökten balık düştüğünü görmek bazı iş konularında önemli devlet büyüklerine danışılacağına, kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına inanılır.

Kahve falında gökten bir şey düştüğünü görmek toplumun sevgisini daha fazla kazanacağına, bir sebeple iş yapılan kişi ile aranın açılacağına inanılır.

Kahve falında gökten ateş düştüğünü görmek hastalıkların iyileşeceğine, işlerinin yoluna gireceğine, gün geçtikçe kendisine daha iyi bir yol çizeceğine, hayatın fal sahibine güleceğine, çok olumlu ve güzel gelişmeler ile karşılaşacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir