AnaSayfa / Genel / Kahve falında gökten taş yağmasını görmek

Kahve falında gökten taş yağmasını görmek

Kahve falında gökten taş yağmasını görmek uzun uğraşlar sonucu sahip olunan zenginliğin azar azar kaybedileceğine, sorunlarının yakında biteceğine, işlerinin zarara uğrayacağına, kırgınlıkların sona ereceğine, aile bağlarının günden güne daha da sağlamlaşacağına, kafasında yer etmiş yerleri ve kişileri yeniden bulacağına, sıkıntı verici olayları ortadan kaldıracağına, hayal kırıklığı yaşayacağına, parasal krizler yaşanacağına, ağız tadının kaçacağına, amaçlarını gerçekleştiremeyeceğine, verilen emeğin boşa çıkmayacağına, bol para kazanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında gökten taş yağmasını gördüyseniz:

  • Bazı ilişkilerinizdeki veya iş birliklerinizdeki tatsız durumların netleştirilmesi gerekiyor.

Kahve falında gökten taş yağmasını görmek sevilen kişilerle aradaki buzların eriyeceğine, sevdiği kişilere kavuşacağına delalettir.

Kahve falında evinin yağmalandığını görmek yaşamın tadını çıkarmak için eşsiz imkânlar elde edeceğine, gelecekte hem çok zengin hem de nüfuslu biri haline geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yağmur yağması görmek çektiği yokluğun unutulacağına, sıkıntılı ve zor günlerinin biteceğine, iş ile ilgili düzeltmeler yaptıktan sonra aile için çok güzel şeyler yapılacağına tabir olunur.

Kahve falında yağmur yağmasını izlemek aile bireyleri ile hiçbir şekilde konuşmayacağına ve neredeyse hasta olacak duruma geleceğine, sıkıntıların ve sorunların aşılmasında çok sevilen ve değer verilen kişilerin yardımlarının alınacağına işaret eder.

Kahve falında kar yağmasını izlemek her işini sorunsuz şekilde yani kolaylıkla halledeceğine, kazanacağı başarılar sayesinde iş hayatında çok iyi bir mevkinin sahibi olacağına delalettir.

Kahve falında yağmurun yağmasını görmek hastalıkların biteceğine, gözyaşının dineceğine ve falı kapatan kişinin kötü şansının yakasını artık bırakacağına, zor durumda kalacağına, yokluğa düşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yazın kar yağmasını görmek dert edilen bazı konularda büyük aşama kaydedileceğine, sorunların çok kısa zaman içinde halledileceğine, alınan bazı kararlar doğrultusunda fal sahibini maddi ve manevi olarak sömüren kişilerin hayatından çıkarılacağına, her açıdan farklılıklar olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çok yağmur yağmasını görmek adım atacağı bir işte karşısına çıkacak bir sorundan ötürü ilerleyen dönemlerde de tökezleyeceğine, kişinin kendisinden yaşça büyük, nüfuzlu biri tarafından himaye altına alınacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir