AnaSayfa / Genel / Kahve falında gökten bir şey düştüğünü görmek

Kahve falında gökten bir şey düştüğünü görmek

Kahve falında gökten bir şey düştüğünü görmek pis yollara gireceğine ve fesat kişilerle söz birliği edip, onların gittiği yolu izleyerek kazanç elde edeceğine ve sonradan da insanlara karşı rezil olacağına, çok büyük bir projenin getireceği kazancın başka projelerin gerçekleştirilmesi için kullanılacağına, gereksiz kıskançlık yapan bir sevgili ile aranın düzeltileceğine, yaşanan kötü durumların kısa sürede düzeleceğine, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde çözüme ulaştırılacağına, sosyal hayat içerisinde yaşanan üzücü bir durumun kısa sürede sevinçli bir duruma döndürüleceğine, tövbe etmeye ya da İslamla şereflenmeye, ahlaksız ve kendisine güvenilemeyecek bir akrabaya, huzur ve saadet bulacağına, büyük ve meşakkatli bir işe ortak olunacağına ancak bu işten de zarar görüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında gökten bir şey düştüğünü gördüyseniz:

  • Bazı konulara yaklaşımlarınız diğer kişilere sıkıcı gelmeye başlayabilir.

Kahve falında gökten bir şey düştüğünü görmek yatırımların işlerini büyütmek için gerekli miktara kavuşacağına, kişiyi hayal kırıklığına uğratmayacağına tabir olunur.

Kahve falında gökten bir şeyler yağdığını görmek maddi zarara gireceğine, parasız ve işsiz kalacağına, rakiplerin üzüleceğine, yapılan işte türlü zorluklarla karşılaşılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında göktaşlarının düştüğünü görmek yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına, hayalini kurduğu şeyleri yapmaya başlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında gökten ateş düştüğünü görmek alınteri dökülerek rızık elde edileceğine, keyfin ve huzurun yerinde olacağına delalettir.

Kahve falında gökten göktaşı düştüğünü görmek neşesinin yerine geleceğine ve yüzünden gülümsemenin hiç eksik olmayacağına, aile hayatında çok büyük bir huzurun hüküm süreceğine, haneye bolluk ve bereketin dolacağına delalet eder.

Kahve falında gökten yıldız düştüğünü görmek kısmetlerin ve işlerin açılacağına, yatırımlarından istediği kazancı elde edemeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında göğsünün düştüğünü görmek zorlanacağına, büyük bir zenginliğe ve saygınlığa kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında gökten taş düştüğünü görmek kişinin kazancını artırmak uğruna hileli yollara başvuracağına, iç dünyanızın sakinleşeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir