AnaSayfa / Genel / Kahve falında gökten ateş düştüğünü görmek

Kahve falında gökten ateş düştüğünü görmek

Kahve falında gökten ateş düştüğünü görmek büyük adımlar atılacağına, işlerinin bozulacağına, biraz dinleneceğine, yarınlarının dünlerini aratmayacağına, yaşamının kolaylıklar içinde geçeceğine, hayatın, varlığının, ölümün manalarını bulmaya çalışacağına, karşısına kötü insanlar çıkacağına, uğursuzlukların ve şanssızlıklarının bir türlü fal sahibinin peşini bırakmayacağına, kişinin geçimini sağladığı işlere giden yolların kapanacağına, bu nedenle geçim sıkıntısına ve yokluğa düşeceğine, hayatının bir anda renkleneceğine, büyük bir aşk yaşayacağına, bir sebeple hem kendi hem aile bireylerinin kaynaklarını kullanarak işin içinden çıkmaya çalışacağına delalet etmektedir.

Kahve falında gökten ateş düştüğünü gördüyseniz:

  • Belli problemlere yaklaşımınız başarılı sonuçlar verebilir.

Kahve falında gökten ateş topu düştüğünü görmek gerçekleştireceği büyük ortaklık sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, iş konusunda çok hayırlı ve güzel adımlar atılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında gökten ateş düştüğünü görmek sevdiği kişiler ile arasına kara kedi gireceğine, çok büyük fırsatları kaçıracağına, eline geçen olanaklardan da doğru ve yeterli şekilde yararlanamayarak sıkıntıya düşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında gökten ateş topu görmek kendisini bu konuda çok şanslı göreceğine ve daha önce hiç yaşamadığı kadar özel duyguları yaşayacağına, iş hayatının bozulmasına sebep olan kişileri ve rakiplerini çok büyük bir bozguna uğratacağına, iş hayatında yaşadığı bütün sorunları aşacağına, uğradığı bütün zararları telafi edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında gökte ateş görmek yaşanan kırgınlıkların hayat içinde unutulacağına ve atılacak olan kötü bir adımın telafi edileceğine, çok sıkıntılı durumlara düşüleceğine, iş hayatının bir daha düzelmemek üzere bozulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında gökten ateş yağdığını görmek hanesindeki aşın, ekmeğin ve paranın da artacağına, hayallerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine tabir olunur.

Kahve falında göğsünün düştüğünü görmek karşısına çok büyük fırsatların çıkacağına, tabiri caizse dağ gibi büyüyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında gökten taş düştüğünü görmek huzurunun ve keyfinin yerinde olacağına, çok büyük ve kaçınılmaz bazı sorunlar ile yüz yüze geleceğine, bu yüzden çok zor zamanlar geçireceğine, fal sahibinin yaptığı bir işten ya da kazandığı bir başarıdan ötürü çok büyük ve kötü bir durumla karşılaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında gökten yıldız düştüğünü görmek her yönden mutlu ve başarılı olmaya, yakın bir zaman içinde çok istediği terfiye kavuşacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir