AnaSayfa / Genel / Kahve falında gökten balık düştüğünü görmek

Kahve falında gökten balık düştüğünü görmek

Kahve falında gökten balık düştüğünü görmek aile ve özel hayatının sorunsuz geçeceğine, isteklerinin ve heveslerinin gerçekleşeceğine, heyecanlarının ve sevincinin de hiçbir zaman yarım kalmayacağına, kısmetlerinin hiç eksilmeyeceğine, güzel sözler işiteceğine, yakın zaman içinde çıkan anlaşmazlıkların çözüme kavuşacağına, kişinin yaşadığı olumsuzluklardan nihayet kurtulmaya başlayacağına, gönül ilişkisi yaşanan bir kişi ile alınacak karar doğrultusunda yolların ayrılacağına, sorunların ardı arkasının kesilmeyeceğine, işlerin rayından çıkacağına, sıkıntıların içinden rahat bir nefes alınacağına yorulur.

Kahve falında gökten balık düştüğünü gördüyseniz:

  • Yakın çevrenizden kişiler, meslektaşlarınız veya arkadaşlarınız bazı konularda istenildiği ya da sizin belirttiğiniz gibi davranmıyor olabilir.

Kahve falında gökten balık düştüğünü görmek çok verimli bir çalışma içine girileceğine, çok zor şeylerle karşılaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında göktaşlarının düştüğünü görmek dost ya da akrabanın verdiği sözlerin gerçekleşmeyeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, maddi olarak çok iyi bir duruma geleceğine yorulur.

Kahve falında gökten bir şey düştüğünü görmek girilen işlerde şansın yüksek olacağına, sabrederek hareket edilmesi halinde ilerleyen zamanlarda maddi olarak daha rahat olunabileceğine işarettir.

Kahve falında gökten ateş topu düştüğünü görmek yaşam hevesinden ve yarına dair umutlarından da hiçbir şey kaybetmeyeceğine, kişinin dertlerinin dermanına, hastalıklarının ilacına, problemlerinin de çözümlerine kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında gökten göktaşı düştüğünü görmek sıkıntılarının ve problemlerinin artacağına, çok zor günler yaşayacağına, elinde bulunan paranın boşa gideceğine, önemli yol ayrımlarında arkadaşları sayesinde kendisi için en hayırlı olanı seçeceğine işarettir.

Kahve falında göğsünün düştüğünü görmek yeni bir sayfa açmak için var olan hayatını tamamen değiştiren fal sahibinin, aldığı tüm kararların sorumluluklarını da üstleneceğine, ilerleyeceğine işaret eder.

Kahve falında gökten taş düştüğünü görmek endişe edilen durumların ortadan kalkacağına ve güzel günlerin en sonunda geleceğine, nazarların ve uğursuzlukların kişiyi terk edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında göktaşı düştüğünü görmek günlerini hastanede geçireceğine, sağlığına, ağız tadına ve neşesine kavuşacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir