AnaSayfa / Genel / Kahve falında gökte taş görmek

Kahve falında gökte taş görmek

Kahve falında gökte taş görmek böylece istediği kadar kazanca ve mala sahip olacağına, vaatlerin ve verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, hayatı boyunca maddi zarara uğramayacağına, gidilecek bir iş yemeğinde yeni iş ilişkileri kurulacağına, hayatının önceki yıllarının aksine daha inançlı biri olacağına, anne baba ile ters düşüleceğine, çok yüklü miktarda para kazanarak mal sahibi olacağına, dik durmaya çalışacağına işaret etmektedir.

Kahve falında gökte taş gördüyseniz:

  • Planlarınızı geliştirmeli, takip etmelisiniz.

Kahve falında gökten taş düştüğünü görmek etrafındaki bazı insanlar tarafından ihanete uğrayacağına, kazandığı başarılar ve geldiği mevkiden ötürü kendisini çekemeyen insanlar tarafından üzücü olayların içine çekilmek isteneceğine, çok büyük çalışmalar ortaya koyacağına ve maddi açıdan çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında gökte taş görmek vefa göstereceğine, yaşadığı sorunların en azından büyük bir kısmından kurtulmasına yardımcı olacağına ve çok büyük bir ferahlama hissedeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında gökten taş yağdığını görmek bazı kimselere haksızlık edeceğine, daha önce gördüğü ve uzun zamandan beri içinde sakladığı şeyleri ortaya dökeceğine tabir olunur.

Kahve falında gökten taş yağmasını görmek kendi elleri ile hayatını mutsuz bir şekle sokacağına, sağlık sorunlarından yakın zaman içinde kurtuluşa ereceğine işaret eder.

Kahve falında göğsünü aldırmak hayırlı kişiler ile çok güzel bir ortaklık kurulacağına, ana baba dualarının alınacağına rivayet eder.

Kahve falında kadının göğsünü ellemek eline geçen tüm fırsatları bu sayede değerlendireceğine, verilen kararlar sayesinde istenen her şeye ulaşılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında gökten ses duymak takdir toplayacağına, ticaret hayatında da garanti olacak bir yere geleceğine, geçmişte yaşanan kötü günlerin unutulacağına, yeni, güzel ve hayırlı başlangıçlar yapılacağına, gözyaşının dineceğine delalettir.

Kahve falında bir erkeğin göğsünü emmek çok sıkıntı çektiği ve üzüldüğü konularda kendisini ferahlatacağına ve rahata ereceğine, ailesinden, evlatlarından ve çevresindeki kişilerden yana hayır bulacağına, gönlünce bir yaşam süreceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir