AnaSayfa / Genel / Kahve falında göktaşlarının düştüğünü görmek

Kahve falında göktaşlarının düştüğünü görmek

Kahve falında göktaşlarının düştüğünü görmek rakiplerle yapılan mücadelede kazanan taraf olunacağına, yaptığı işlerde büyük başarılar elde edeceğine, karşısına çıkan bazı sorunlar yüzünden elinde bulunan kazancın neredeyse tamamını harcayacağına, ağız tadının yerine geleceğine, arkadaşları, dostları, akrabaları, ailesi ve diğer yakınları ile koyu muhabbette olacağına, dönmeyen şansın artık döneceğine, sorunların ortadan kalkacağına, elinde bulunan imkânları doğru bir şekilde kullanacağına ve yaptığı çalışmalar ile adından söz ettireceğine, iyi bir kariyer edineceğine, sermayesinin harcandığına değeceğine, kendisine fazlaca kar getireceğine ve hedeflerinin karşılık bulacağına işaret eder.

Kahve falında göktaşlarının düştüğünü gördüyseniz:

  • Bazı kişiler size maddi manevi bedeller ödetebilir.

Kahve falında göktaşlarının düştüğünü görmek rahatlık sağlayacak kararlar verileceğine ve refah içinde yaşanacağına, maddi ve manevi olarak büyük zararlar göreceğine bu durumlardan ötürü çok zor zamanlardan geçerek iflasın eşiğine geleceğine ancak eş, dost ve akrabalarından alacağı yardım sayesinde çok zor durumlardan kurtulacağına delalet eder.

Kahve falında gökten yıldız düştüğünü görmek mesleğinde geri plana düşeceğine, kendisini büyük bir iş sıkıntısının ortasında bulacağına, eline geçen fırsatların kazançtan çok zarar getireceğine tabir olunur.

Kahve falında gökten ateş düştüğünü görmek yapılan hataların kısa bir süre içinde telafi edileceğine, kazancının düşeceğine, mutluluğunun da önemli oranda azalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında gökten göktaşı düştüğünü görmek çok mutlu olacağına, sevgi ve hürmet göreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında gökten ateş topu düştüğünü görmek ancak yaşanacak bazı mali krizler yüzünden yakın bir zamanda sıkıntıya düşeceğine ve zarara uğrayacağına, çok güzel ve huzurlu günlerin yakın zaman içinde geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında gökten balık düştüğünü görmek yeni yatırımlar yapacağına, sorunların çözüleceğine tabir olunur.

Kahve falında gökten bir şey düştüğünü görmek başarıya giden yollar üzerindeki engellerin kalkacağına, böylece olabildiğince aşama kaydedeceğine, hayırlı bir kısmet ile çok güzel kararlar verileceğine, rahatsızlık yaratan kişilerin geçmişte bırakılacağına rivayet eder.

Kahve falında göğsünün düştüğünü görmek hiçbir vakit geçim zorluğuna ve yokluğa düşmeyeceğine, sevgi ve barış ortamına kavuşacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir