AnaSayfa / Genel / Kahve falında gökten toprak yağdığını görmek

Kahve falında gökten toprak yağdığını görmek

Kahve falında gökten toprak yağdığını görmek kırılan kalbin onarılacağına ve kırgınlık yaşanmış bir kişi ile aradaki buzların eritileceğine, kafaya koyduklarını yapma imkânına sahip olacağına ve yaşamdan beklentilerini elde edeceğine, alınacak olan başarılar sayesinde çok saygı duyulacağına, işlerin yoluna gireceğine, hayatının ve işlerinin büyük bir hızda değişeceğine, yatırım yapılabilecek kadar para tasarrufunda bulunulacağına, kısa bir kırgınlık yaşanacağına, sevilen kişilerle araya kara kedi gireceğine, aile hayatında eşler arasında yaşanacak bir tartışmanın ardından ayrılık kararı verileceğine yorulur.

Kahve falında gökten toprak yağdığını gördüyseniz:

  • Dikkat gerektiren tek şey, aşırı harcama yapma eğilimi olabilir.

Kahve falında gökten toprak yağdığını görmek kendisini çaresiz ya da güçsüz hissetmeyeceğine, doğru ve kişiyi geleceğe en güvenli yollardan taşıyacak kararların alınacağına inanılır.

Kahve falında gökten balık yağdığını görmek onu yapmadığı şeylerden sorumlu tutacağına, sonradan da haksız olduğunu göreceğine, onları okula göndereceğine, insanların takdirini kazanacağına tabir olunur.

Kahve falında gökten para yağdığını görmek iş hayatında ortaya konan çalışmaları kıskanan rakipler ile bazen münakaşa edileceğine, yaşamın da daha kolay bir hale geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında gökten böcek yağdığını görmek büyük problemler yaşanacağına, zengin ve gösterişli biri olarak anılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında gökten yılan yağdığını görmek canını sıkacak ve epey üzüntü verecek bir durumla karşı karşıya kalınacağına ve saklı kalması gereken birçok şeyin özellikle sırların ortaya döküleceğine, Allah’ın hayırlı ve güzel kullarından olmayı başaracağına alamet eder.

Kahve falında gökten taş yağdığını görmek güzel günlerine kara bulutlar çökeceğine, hanesinde kıtlığın baş göstereceğine, kısmetinin ve şansının da kapanacağına, çok daha büyük kazanç sağlayacak bazı işlere girmek için sevdiği bazı şeylerden vazgeçeceğine yorulur.

Kahve falında gökten altın yağdığını görmek yaptığı işlerin de içine sineceğine, kul tarafından da kendisine nasip edileceğine inanılır.

Kahve falında gökten buğday yağdığını görmek övgü dolu sözler duyacağına, işlerinin açılacağına, bahtının güzelleşeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir