AnaSayfa / Genel / Kahve falında gökten çekirge yağdığını görmek

Kahve falında gökten çekirge yağdığını görmek

Kahve falında gökten çekirge yağdığını görmek mutluluktan bolca nasipleneceğine, eğitimle ilgili karşılaşılan bir fırsatın değerlendirileceğine ve zor bir dönemin gösterilecek sabırla kolayca atlatılacağına, çok zor bir duruma düşeceği bir olayla karşılaşacağına, zor zamanlar ve sıkıntılı günler geçirileceğine, endişe duyulacak bazı olaylar yaşanacağına, karamsarlığından, çekimserliğinden, umutsuzluğundan ve gelecek kaygısından kurtulacağına, hayırlı ve bol kazançlı bir yoldan gidileceğine, gidilen yolda karşılaşılan engellere rağmen birçok kişi ile çeşitli bağlar ve ortaklıklar kurularak başarı kazanılacağına, sevdiği kişilerle kurduğu ortaklılarda büyük kazançlar elde edeceğine, günden güne daha büyük zorluklarla karşılaşılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında gökten çekirge yağdığını gördüyseniz:

  • Kendinizi yenileyebilir veya sağlığınıza daha fazla önem göstermeniz gerektiğinin farkına varabilirsiniz.

Kahve falında gökten çekirge yağdığını görmek yeni alanlara yöneleceğine, hayatının bir düzene kavuşacağına delalettir.

Kahve falında çekirge yağdığını görmek tatsızlıkların aşılacağına, dertleri biteceğine, çevresinin kalabalıklaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında gökten pirinç yağdığını görmek hiçbir zaman parasız pulsuz kalmayacağına, çok rahat bir hayat yaşayacağına, sıfırdan aldığı bir işi en tepeye çıkartacağına ve iş hayatında çok büyük firmaların dikkatini çekeceğine, kazancın yarı yarıya artacağına işaret eder.

Kahve falında gökten ateş yağdığını görmek verimin ve bereketin geleceğine, uzaktaki bir akrabadan hayırlı haberler alınacağına tabir olunur.

Kahve falında gökten kül yağdığını görmek bundan da son derece mutlu olacağına, zorluk çekilen konularda düze çıkacağına inanılır.

Kahve falında gökten kum yağdığını görmek yüklü miktarda bir para yardımı alınacağına, yaptığı çalışmalar ile adından sıkça söz ettireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında gökten kaya yağdığını görmek huzurlu günlerin yakında olduğuna ve huzursuzlukların tatlıya bağlanacağına, sonrasında pişmanlık duyarak tövbe edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında gökten buz yağdığını görmek etrafındaki insanlardan bir kısmı tarafından dışlanacağına, sürpriz gelişmeler yaşayacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir