AnaSayfa / Genel / Kahve falında pamuk yağdığını görmek

Kahve falında pamuk yağdığını görmek

Kahve falında pamuk yağdığını görmek el attığı bütün işlerde başarıya ulaşacağına, çok daha geniş bir kitleye yayılmak için pek tanımadığı kişiler ile çok büyük iş ortaklığı kuracağına, gün geçtikçe iş hayatında daha büyük verim saplanacağına ve çok büyük kazançlar elde edileceğine, ekmeğinin ve kazancının artacağına, istediği işleri yerine getirme fırsatına ve olanağına sahip olacağına, uzun zamandır içinde bulunduğu parasal problemlerden yavaş yavaş kurtulacağına, işlerin yakın zaman içinde büyük başarılar ve kazançlar getireceğine, helal rızık elde edeceğine ve iş konusunda sıkılmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında pamuk yağdığını gördüyseniz:

  • Hangi cinsiyetten olursanız olun, bazı yalanlarla karşılaşmanız mümkündür.

Kahve falında pamuk yağdığını görmek işlerinde verimsiz hale geleceğine, yaşayacağı felaketlerden burnu dahi kanamdan kurtulmayı başaracağına yorulur.

Kahve falında gökten pamuk yağdığını görmek eş, dost  ya da akrabalardan biri sayesinde bir zararın telafi edileceğine, tartışmaların sona ereceğine, sağlıklı ve mutlu bir kişi olunacağına, aile içindeki yokluk nedeniyle keyfinin ve huzurunun da kalmayacağına tabir olunur.

Kahve falında dişinden pamuk çıkarmak her geçen gün daha güzel zamanlar geçireceğine, ortak olarak gireceği bir işte çok acemi olan ortağının kendisini geliştirmesinde büyük bir yardımda bulunacağına, bir sebeple aile bireyleri arasında kısa süreli bir tatsızlık yaşanacağına, ancak aile büyüklerinden istenen yardımın karşılık bulması sayesinde bu durumun kısa süre içinde düzeltileceğine işarettir.

Kahve falında pamuk paketi görmek mutluluktan havalara uçulacağına, iş hayatında sorun yaşanacağına, bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine yorulmaktadır.

Kahve falında pamuk tarlası görmek iş hayatında günah işleyeceğine, yapılan işlerde büyük başarılar kazanılacağına rivayet eder.

Kahve falında kulaktan pamuk çıkarmak ticaretinin açık, kazancının da garanti ve sabit olacağına, gerek maddi gerek manevi bütün zararlarını karşılayacağına işaret eder.

Kahve falında beyaz pamuk toplamak iş dünyasında çok kötü ve zor zamanların yaşanacağına, durumu çok geç fark ettiği için çok üzüleceğine ve kafasını duvarlara vuracağına inanılır.

Kahve falında pamuk ve yün görmek sevdiği kişiler ile arasını bozan insanlara hadlerini bildireceğine ve yaşadığı sıkıntıları yavaş yavaş ortadan kaldıracağına, malının ve kazancının tam olacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir