AnaSayfa / Genel / Kahve falında gökten ateş yağdığını görmek

Kahve falında gökten ateş yağdığını görmek

Kahve falında gökten ateş yağdığını görmek maddi açıdan büyük zorluklar yaşanacağına, sevdiği kişi ile tutkulu ve doyasıya bir ilişki yaşayacağına, takdir edileceği işler yapacağına, yolda birçok sorunla karşılaşmalarına rağmen sıkıntı yaşamadan atlatacaklarına ve işlerinin yolunda gitmesi ile büyük bir zenginliğe ve rahatlığa kavuşacağına, kendisini üzen ve kederlendiren her ne varsa onlardan kurtulacağına, korkularını ve şüphelerini yeneceğine, ailevi meselelerde tarafsız davranacağına, emeklerinin, alın terinin ve çalışmalarının boşa gitmeyeceğine, sorunlarının ardının arkasının kesilmeyeceğine, zararın gittikçe daha da artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında gökten ateş yağdığını gördüyseniz:

  • Gayret göstermenizde fayda var.

Kahve falında gökten ateş yağdığını görmek ancak bu yollardan sadece bir tanesinin işe yarayacağına, bu sayede yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, insanlara bol gülücük ve olumlu enerji dağıtacağına delalet eder.

Kahve falında gökten altın yağdığını görmek tövbe edip İslami kurallara uygun bir hayat sahibi olacağına, alınacak kötü bir haber yüzünden işlerin sarpa saracağına ve güzel başlayan bir birlikteliğin sona ereceğine alamet eder.

Kahve falında gökten bal yağdığını görmek zararların sevilen kişilerin vereceği destek sayesinde telafi edileceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından uzun uğraşlar sonunda kurtulacağına işarettir.

Kahve falında gökten nur yağdığını görmek iyiliğin ve hayrın kendisini her daim bulacağına, aile hayatında çok büyük sevinçler yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında gökten para yağdığını görmek dünya mallarının ve nimetlerinin en iyilerine ulaşacağına, her türlü eğlenceyi ve zevki tadacağına işarettir.

Kahve falında gökten yumurta yağdığını görmek çok kötü durumlara ve istenmeyen zararlara engel olacağına, kendisine uygun bazı çalışmaların peşinden gideceğine, tüm işlerini belli bir plan ve program üzerinden yürüteceğine bu sayede karşısına çıkacak aksiliklerin, engellerin, başarısızlıkların ve kayıpların da daha baştan önünü tıkamış olacağına delalettir.

Kahve falında gök gürültülü yağmur yağdığını görmek kazançlı bir işin başına geçileceğine, o kişi tarafından psikolojik olarak yıpratılacağına, bu durumu atlatmak ve elinden bir kaza çıkmaması için Allah’a kendisine sabır vermesi için dua edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında gökten çamur yağdığını görmek işten arta kalan zamanının çoğunu evde ailesi ile kendi halinde bir yaşam sürerek geçireceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların son bulacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir