AnaSayfa / Genel / Kahve falında gökten yumurta yağdığını görmek

Kahve falında gökten yumurta yağdığını görmek

Kahve falında gökten yumurta yağdığını görmek evlerindeki huzurun artacağına, mutluluktan, sağlıktan, huzur ve neşeden bolca nasipleneceğine, arzularına ve emellerine kavuşacağına, çoluk çocuğa karışacağına, geçim derdi olmadan rahatlık içinde yaşayacağına ve hayatından razı geleceğine, elini attığı her işten muvaffak olacağına ve kafasına koyduğu her amacı gerçekleştireceğine, sakin, hoşgörülü ve saygılı bir kişi olunacağına, hayatı daha güzel ve dolu dolu yaşamak için yeni alışkanlıklar edinileceğine, çok büyük bir rahata ereceğine, tüm üzüntülerinden tek kalemde kurtulacağına delalettir.

Kahve falında gökten yumurta yağdığını gördüyseniz:

  • Başkalarını ikna etmeniz veya onay almanız gereken bir kişi varsa cesur davranmanız gerekebilir.

Kahve falında gökten yumurta yağdığını görmek uzun zamandan beri kurulan hayallere kavuşulacağına ve en kısa zamanda çok güzel işlere ve çok kazanç sağlayacak projelere girileceğine, karşısına çok büyük fırsatlar çıkacağına, ticaret hayatında beklentilerinin, hayallerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine delalettir.

Kahve falında gökten pirinç yağdığını görmek sorunlarındanq yavaş yavaş kurtulacağına, iyi markalardan giyinmekten ve tatillere gitmekten geri kalmayacağına delalettir.

Kahve falında gökten kaya yağdığını görmek bir sebeple iş hayatında ve aile hayatında çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, hiç olmadığı kadar zor zamanlar geçireceğine, çok sevilen bir kişi olunacağına inanılır.

Kahve falında gökten yılan yağdığını görmek sıkıntılarının zaman içinde ortadan kalkacağına, eşi ve çocukları ile büyük bir huzur içinde yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında gökten nur yağdığını görmek dolayısıyla işlerin bozulacağına, yaşanan zorlukların üstesinden gelineceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında gökten taş yağdığını görmek hayırlı yeniliklerle ve değişikliklerle karşılaşacağına, aile hayatında çok güzel bir birlikteliğe yelken açılacağına alamet eder.

Kahve falında gökten yıldız yağdığını görmek aile hayatında çok rahat ve huzurlu dönemlerin yakında olduğuna, çok başarılı işlere girileceğine, uzun bir zamandır yaşadığı can sıkıntısının ortadan kalkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında gökten buğday yağdığını görmek hatayı yapan kişi ile arasına bir süre mesafe koyacağın ve daha sonra bu kişiye yaptığı hatayı açıklayıp aynı hatayı tekrar yapmaması konusunda uyaracağına, kariyerinin yükseleceğine ve kişinin emrinde pek çok kişinin olacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir