AnaSayfa / Genel / Kahve falında gökten altın yağdığını görmek

Kahve falında gökten altın yağdığını görmek

Kahve falında gökten altın yağdığını görmek haberler alacağına, işlerinin yoluna gireceğine ve yeni kısmetlerinin olacağına, düştüğü zor durumların üstesinden kolayca geleceğine, akıp giden zamana rağmen halen istenen noktaya gelinemeyeceğine, alınan borçların geri ödenemeyeceğine ve düşülen bir anlaşmazlığın bir türlü çözüm bulamayacağına, insanlar arasında büyük itibar kazanacağına ve insanlardan hürmet göreceğine, elinin bolluğa kavuşacağına bu sayede çektiği zahmetin biteceğine, moralin ve keyfin yerine geleceğine, hayal ettiği ve çok istediği herşeye kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında gökten altın yağdığını gördüyseniz:

  • Kendini daha fazla düşünmen sevdiğin ile arandaki olumlu diyaloğu bozabilir.

Kahve falında gökten altın yağdığını görmek her şeyi kuralına göre yapacağına, karşı cinsten her zaman ilgi ve alaka göreceklerine, tüm isteklerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında gökten kaya yağdığını görmek hak yemeyeceğine, hırsızlık, haksızlık yapmayacağına, sorunlarının kısa zaman içinde biteceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar duyacağına delalet etmektedir.

Kahve falında gökten bal yağdığını görmek hayırlı  ve bol kazançlı bir işe girip zenginliğe sahip olacağına, sıkıntılarından bir kuş gibi kurtulacağına, ferahlığa çıkacağına ve kendisiyle birlikte bütün ailesini rahata erdireceğine, kendisine söylenen her sözü fazlasıyla ölçüp biçeceğine yorulur.

Kahve falında gökten nur yağdığını görmek aradığı çareleri bulacağına, şifa bulacağına, güzelleşeceğine, kısa süre içinde işlerinin açılacağına, yapılan bir işten bol kazanç elde edileceğine işaret eder.

Kahve falında gökten yumurta yağdığını görmek gönlünü Allah sevgisi ile dolduracağına, kişinin dualarının ve hayallerinin gerçekleşeceğine rivayet eder.

Kahve falında gök gürültülü yağmur yağdığını görmek çözümlere ve şifaya kavuşacağına, Allah’ın helal kılmadığı işlere gireceğine ve günaha ve ayıba karışacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında gökten kum yağdığını görmek zararlı bir alışkanlığın yakında bitirileceğine, edeceği duaların ve yapacağı hayırların da boşa çıkacağına işarettir.

Kahve falında gökten kar yağdığını görmek tüm risklerini göze aldığı bir işe atılarak bu işten çok büyük gelir elde edeceğine, gelirinin artacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir