AnaSayfa / Genel / Kahve falında gök gürültülü yağmur yağdığını görmek

Kahve falında gök gürültülü yağmur yağdığını görmek

Kahve falında gök gürültülü yağmur yağdığını görmek adının hiç yok yere lekeleneceğine ve kişinin bu nedenle uzun süre gözyaşı döküp, kendini toparlayamayacağına, elde bulunan imkânların çok hayırlı ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine, askıya almak zorunda kaldığı çalışmaları yakın bir zaman içinde nihayete erdireceğine, ferahlığa çıkacağına, ağır bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalınacağına ve eşle bazı tartışmalar yaşayıp ayrılığın eşiğine gelineceğine, kendisini çok değerli, güzel (yakışıklı) ve önemli hissedeceğine, dertlerinden ve üzüntülerinden sevdiği kişilerin yardımları sayesinde kurtulacağına, aşılmaz denilen engellerin aşılacağına, sevdiklerinin her daim dizinin dibinde olacağına, hayallerinin ve emeklerinin boşa gitmeyeceğine işarettir.

Kahve falında gök gürültülü yağmur yağdığını gördüyseniz:

  • Araştırmaları sıklaştırmak gerekiyor.

Kahve falında gök gürültülü yağmur yağdığını görmek endişeli bekleyişlerin sona ereceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının da yok olacağına inanılır.

Kahve falında yağmur ve gök gürültüsü görmek hayırlı olayların yaşanacağına, şansın açılacağına, yaşanan zor günlerin biteceğine, uzun bir zaman sonra gelecek bir teklife rağmen insanlara bir türlü güven duyulamayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine inanılır.

Kahve falında yağmur gök gürültüsü görmek vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına, güçlendikçe güçleneceğine inanılır.

Kahve falında gök gürültüsü ve yağmur görmek geçim sıkıntısının sona ereceğine, evin kasasına giren gelirin artacağına, mutsuz ve huzursuz günler geçirileceğine, üzücü bir tartışmaya girileceğine ve bu tartışma sonucunda çok sevilen biri ile yolların ayrılacağına işarettir.

Kahve falında şiddetli gök gürültüsü görmek daha iyi bir eve çıkılacağına, herkesin istediği şeye kavuşacağına, aile bireyleri arasındaki bağın her geçen daha sağlam bir hal alacağına ve çok mutlu, huzurlu ve refah içinde bir hayat sürüleceğine, yapılan işlerin rağbet görmesi sayesinde kazancın katbekat artacağına işarettir.

Kahve falında gök gürültüsü duymak maddi olarak çok iyi kazanç sağlayacağı bir işe gireceğine, bir sebeple aile bireyleri arasında hiç istemediği durumların meydana geleceğine delalet eder.

Kahve falında gök gürültüsünden korkmak başka işlere girmek için fırsat yaratılacağına, büyük bir proje gerçekleştirileceğine, birçok iş kapısının açılacağına inanılır.

Kahve falında gök gürültüsü ve şimşek görmek çok hayırlı işlere atılacağına, aile hayatında çok daha güzel günler göreceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir