AnaSayfa / Genel / Kahve falında gökten çamur yağdığını görmek

Kahve falında gökten çamur yağdığını görmek

Kahve falında gökten çamur yağdığını görmek kibir nedeni ile karşısına çıkacak kısmetleri beğenmeyip, her zaman daha iyisini isteyeceğin de işaret eden fal, aynı anda birden fazla işle meşgul olunduğu için tam olarak bir konuya konsantre olunamadığı için istenilen başarıya henüz ulaşılamayacağına, iş yerinde üst yönetimde kendisine yere bulacağına, hayallerinin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına ve huzurunun da yerine geleceğine, büyük fırsatlar ile işinde yükseleceğine, içindeki tüm sıkıntılardan kurtulup hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ve bir ömür boyu mutlu ve huzurlu yaşayacağına, terfi edeceğine bu vesileyle yokluktan kurtulacağına, çok daha iyi yerlere geleceğine, iş hayatında büyük atılımlar yapacağına, genç ve duru güzelliğinin bozulmayacağına, çok sevindirici bir haber alan fal sahibinin sonrasında hayal kırıklığına uğrayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında gökten çamur yağdığını gördüyseniz:

  • Aynı zamanda, bazı arkadaşlarınız size bir iş veya iş birliği teklifiyle gelebilirler.

Kahve falında gökten çamur yağdığını görmek birbirlerine karşı anlayışlarının ve hoşgörülerinin azalacağına, hızlanacağına, işlerin yoluna gireceğine delalettir.

Kahve falında gökten yumurta yağdığını görmek sağlığının ve moralinin bozulacağına, bilgi ile donanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında gök gürültülü yağmur yağdığını görmek kendisini çok büyük sürprizlerin beklediğine ve yakın bir zamanda çok şaşıracağına, yakın bir arkadaşın araya girmesi sayesinde bu sorunun çözüleceğine, evlilik yolunda bir adım atılacağına işaret eder.

Kahve falında gökten kum yağdığını görmek işlediği günahların tekrar işlenmemesi koşulu ile affedileceğine, güzel ve rahat bir hayat sürüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında gökten ateş yağdığını görmek iş hayatında rahat edileceğine, müjdeli ve hayırlı haberler alınacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında gökten buğday yağdığını görmek böyle üzücü ve kötü durumlara düştüğü için kendisine çok kızacağına, yokluğa, darlığa düşeceğine, rızkından olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında gökten bir şeyler yağdığını görmek çok uzaktaki bir kişiden yaptığı iş ile ilgili olarak çok sevindirici ve çok büyük başarılar kazandıracak haberler alacağına, kazançlı çıkacağı işlere yoğunlaşacağına, istediği başarıyı ve zaferi elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında gökten pirinç yağdığını görmek geçim sıkıntısından, yokluktan ve fakirlikten kurtulacağına, daha rahat şekilde harcama ve alım yapacağına, afiyette olacağına, feraha ereceğine, sıkıntıların birlik ve beraberlik sayesinde aşılacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir