AnaSayfa / Genel / Kahve falında gökten bal yağdığını görmek

Kahve falında gökten bal yağdığını görmek

Kahve falında gökten bal yağdığını görmek sıkıntılı ve sorunlu bir dönemi aşacağına, parasız ve aşsız günlerin geride kalacağına, iş dünyasındaki prestijin azalacağına, maddi sıkıntıyla geçecek bir dönem geçirileceğine, çok daha güzel ve hayırlı işlere gireceğine, yeni şeyler keşfedeceğine, kısa süre içinde engelleneceğine, tüm yaşamını bir amaca bağlayacağına, kişinin eğitim hayatından başlayarak iş hayatı ve tüm hayatı boyunca çok başarılı olacağına delalet eder.

Kahve falında gökten bal yağdığını gördüyseniz:

  • Maddi durumunuzu belli bir çizgide tutmanız gerekiyor.

Kahve falında gökten bal yağdığını görmek mutlu bir yuvaya sahip olacağına, çok büyük ve hayırlı gelişmelerin ortaya çıkacağına ve ileride yaşanacak çok daha kötü olayların önüne geçerek çok daha zorlaşmasını engelleyeceğine rivayet eder.

Kahve falında gökten buğday yağdığını görmek aldığı dualar sayesinde işlerinin açılacağına, rakiplerinin üzüleceğine, rahatsızlık duyulan bir konuda beklenmedik bir haber alınmasıyla ferahlığa erileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında gökten kül yağdığını görmek sorunlardan dolayı tırnaklarını yemeye başlayacağına, manevi anlamda da huzur içinde olacağına tabir olunur.

Kahve falında gökten yıldız yağdığını görmek huzurlu ve sakin bir yaşama, yakın bir zaman içinde yeni bir eve taşınabileceğine delalettir.

Kahve falında gökten bir şeyler yağdığını görmek birçok açıdan sıkıntılarla dolu bir döneme girileceğine, aynı zamanda da kesesini daha fazla doldurmayı başaracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında gökten yılan yağdığını görmek sevdiği kişilerle arasının açılacağına, sevdiği kişilerden birinin hasta olması sebebiyle çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve zor günler geçireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında gökten altın yağdığını görmek rahat bir hayat sağlayacağına, büyük bir karar verileceğine, işlerin yarattığı stresten ve gerginlikten kurtulmak için kısa süreli de olsa bir tatile çıkılacağına tabir olunur.

Kahve falında gökten pirinç yağdığını görmek iş hayatında çok iyi bir atılım yapılacağına, problemlere çözüm bulunacağına ve zor günlerin biteceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir