AnaSayfa / Genel / Kahve falında gökte ay görmek

Kahve falında gökte ay görmek

Kahve falında gökte ay görmek çok büyük ferahlık yaşayacağına, üst mevkideki kişilerin takdirine sahip olunacağına, yeniden yaşam isteğine kavuşacağına, kişinin dertlerinden, sıkıntılarından ve üzüntülerden kurtularak huzur bulacağına, mutlu ve huzurlu bir yuvaya, iyi ve anlayışlı bir eşe ve hayırlı evlatlara sahip olacağına, kendisini kötüleyen ve çekemeyen insanlar yüzünden büyük bir sıkıntı çekeceğine, sevinçli ve güzel bir haber almaya, kendisi için istediği iş imkânlarına çok çaba göstermesine rağmen ulaşamayacağına inanılır.

Kahve falında gökte ay gördüyseniz:

  • Yeni ortaya çıkan haberlere veya bilgilere göre sizin için hangi yönde ilerlemenin doğru olacağını daha rahat bulabilirsiniz.

Kahve falında gökte ay yıldız görmek bazen işlerinde bozulma olmasına rağmen genelde işlerinin iyi olduğuna ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, üzüntülerin, sıkıntıların ve sorunların kısa sürede çözüleceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine, beklenen bir mevkiye terfi alınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında gökte iki tane ay görmek hayal ettiği şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine, işlerinin bu şekilde devam etmesi sayesinde çok rahat bir ömür geçireceğine delalettir.

Kahve falında gökte ay görmek her zaman incelikli davranışlar sergileyeceğine, yardım çağrısında bulunan kişilere cevap verileceğine ve bol bol dua alınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ay ve yıldızı yanyana görmek daha ağırbaşlı ve olgun bir kimse olacağına, kişinin alacağı karardan sonra tüm düzeninin değişip, yeni bir hayata başlayacağına alamet eder.

Kahve falında ay ışığını görmek rahat yaşayacağına, tabiri caizse dağ gibi büyüyeceğine işaret eder.

Kahve falında ayçekirdeği yediğini görmek istek ve arzularının gerçekleşeceğine, çok büyük bir huzura sahip olduğuna ve bundan sonara da olacağına işaret eder.

Kahve falında yeni doğmuş ay görmek büyük üzüntüler ve acılar yaşayacağına, kazancın arttırılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ayçekirdeği yemek görmek ruhsal açıdan kendisinde güç bulan kişinin her işe gözü kara bir şekilde atlayacağına, sorunlarından bazılarını hızlı bir şekilde çözeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir