AnaSayfa / Genel / Kahve falında gökkuşağına dokunmak

Kahve falında gökkuşağına dokunmak

Kahve falında gökkuşağına dokunmak bundan sonra herşeyin yolunda gideceğine, düzeninin yıkılmayacağına, önünü açacağına, huzurunu yerine getireceğine, sorunlarla ve sıkıntılarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, iyi geçiminin devam edeceğine, elini attığı her işte çok iyi işler çıkararak adından sıkça söz ettirip büyük saygınlık elde edeceğine ve uzun zamandan beri hayalini kurduğu herşeye yakın bir zaman içinde kavuşacağına, anne babaya müjde verileceğine, kara ve kötü günlerin kapısını çalacağına ve bu durumun uzun süre böyle devam edeceğine, kendini beğenmiş ve biraz ters bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında gökkuşağına dokunmak gördüyseniz:

  • Belli planlarınıza, projelerinize veya ilişkilerinizde derinleşen yaralara karışan kişiler olabilir.

Kahve falında gökkuşağına dokunmak çok büyük zararlar ile karşılaşacağına, bu sorunlarından dolayı büyük ruhsal sorunlar yaşayacağına, bu durumlardan ailesinin de çok etkileneceğine, sıkıntılardan kurtulup huzur bulmaya yorulur.

Kahve falında gökkuşağının resmini çekmek yapılan çalışmalar ve ortaya konacak projeler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, hayırlı bir kısmetle evlilik yoluna girileceğine yorulur.

Kahve falında renkli gökkuşağı görmek uzun bir süre önce tanışılmış olan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, hayırlı işlere girişileceğine alamet eder.

Kahve falında gece gökkuşağı görmek kendini ve günahsızlığını ispat edemeyecek noktalara geleceğine, yıpranacağına, yaşanacak güzel olaylar ve elde edilecek başarılar sayesinde makam sahibi olunacağına işarettir.

Kahve falında gökkuşağı altından geçmek arkadaşlarının, akrabalarının, eşinin ve çocuklarının kendisi için makbul ve hayırlı kimseler olacağına, güzel ve huzurlu bir hayat yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında mavi gökkuşağı görmek uzun bir zamandan beri istenilen bir şeye sahip olunacağına, hastalanacağına, borçlanacağına ve zor zamanlar geçireceğine inanılır.

Kahve falında gökkuşağını tutmak günahtan arınmış bir yaşama sahip olup, Allah katında makbul işlerle uğraşılacağına, değişimler sayesinde uzun zamandan beri sıkıntı çeken fal sahibinin, sorunlarından ve içinde bulunduğu üzüntülü durumlardan kurtulacağına delalet eder.

Kahve falında karanlıkta gökkuşağı görmek uygulayacağına, hayırlı kişiler ile çalışıp çok kazanç sağlayacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir