AnaSayfa / Genel / Kahve falında renkli gökkuşağı görmek

Kahve falında renkli gökkuşağı görmek

Kahve falında renkli gökkuşağı görmek uzun zamandır hasretini çektiği biriyle kavuşacağına, karşılaşılacak engellerden ötürü sıkıntı çekileceğine, aile bireylerinin çok büyük bir üzüntü yaşayacağına ve uzun bir süre kimsenin kendine gelemeyeceğine, planların tutmayacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından çabucak kurtulacağına, uzun zamandan beri rahatsız olduğu hastalıktan kurtulacağına ve yaşanan stres ve üzüntünün yakında sonuna gelineceğine, yaşadığı kötü olayları yakın bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, eline geçen fırsatları çok hayırlı bir şekilde değerlendireceğine, yaşanacak kötü olayların ardından kısa süreli bir hastalık yaşayacağına, kişinin tüm endişelerinin, korkularının ve kuruntularının biteceğine, aile sahibi olup, yuva kuracağına işaret eder.

Kahve falında renkli gökkuşağı gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kişilerin önerilerinizi ciddiye almalarını istiyorsanız, sunumlarını, fikirlerini veya ortaya çıkardıkları işleri kusurlu dahi olsa ciddiye aldığınızı göstermeniz gerekebilir.

Kahve falında renkli gökkuşağı görmek ayıplı yolara sapacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bir nebze olsun uzaklaşacağına inanılır.

Kahve falında gökkuşağı renkleri görmek karşısına kendisine hayır, mutluluk, huzur getirecek birinin çıkacağına, hayal edilenlere ulaşılamayacağına delalettir.

Kahve falında gökkuşağını tüm renkleriyle görmek kısmetlerinin hiçbir zaman kesilmeyeceğine, maddi açıdan büyük bir kayba uğranacağına, sevilen şeylerin teker teker yitirileceğine delalet eder.

Kahve falında yağmurdan sonra gökkuşağı görmek sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, etrafındaki kişiler ile çok sorun yaşayacağına, borçlarının ve geçim derdinin biteceğine alamet eder.

Kahve falında gökkuşağı görüp dilek dilemek sıkıntılarından ve sorunlarından yakın zamanda kurtulacağına, zarar edeceği işlere girmek zorunda kalacağına işaret eder.

Kahve falında mavi gökkuşağı görmek huzurun, keyfin ve geçimin kalmayacağına, melanetli olayların arka arkaya geleceğine, yaptığı işlerde kişinin iyi niyetinin suiistimal edileceğine tabir olunur.

Kahve falında gökkuşağı görmek sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalacağına, işlerindeki ve kazancındaki bolluğun, bereketin ve verimin çoğalacağına delalet eder.

Kahve falında rengarenk gökkuşağı görmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu kazançlar sayesinde çok büyük mal ve mülk sahibi olacağına, ağız tadının, huzurunun ve keyfinin yerine geleceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir