AnaSayfa / Genel / Kahve falında gece gökkuşağı görmek

Kahve falında gece gökkuşağı görmek

Kahve falında gece gökkuşağı görmek hayallerini gerçekleştirme fırsatı elde edeceğine, imkân sahibi olacağına, sağlığının ve ağız tadının da hep yerinde olacağına, sorunların hallolacağına, başarıya giden yolların açılacağına, kısmetin artacağına ve şansın döneceğine, onlardan hayırsızlık göreceğine, bundan sonra başına gelebilecek hiçbir olaydan ötürü isyan etmeyeceğine ve olaylara daha farklı ve olumlu bir bakış açısı takınacağına, sıkıntıların ve sorunların çok kısa zamanda sona ereceğine, eşler arasında yaşanan tartışmaların kısa süre sonra sevgi ile son bulacağına, baba ile bazı konularda anlaşmazlık yaşanacağına, büyük başarılar kazanarak çok iyi yerlere geleceğine, atacağı adımlar sayesinde ses getiren bir kişi olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında gece gökkuşağı gördüyseniz:

  • Başarılarınızı veya yaratıcılığınızı kıskanan kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında gece gökkuşağı görmek kendini eli kolu bağlı hissedeceğine, sevdiklerine kavuşacağına işarettir.

Kahve falında birden fazla gökkuşağı görmek hayatının daha rahat ve konforlu hale geleceğine, topluma öncülük edeceği, onları arkasından sürükleyebileceği bir meslekle uğraşacağına işaret eder.

Kahve falında yağmur ve gökkuşağı görmek kazançlı çıkacağına, meslek hayatında hep cesaretli adımlar atacağına bu sayede yenilmez biri haline geleceğine, daha zengin ve refah bir hayat süreceğine alamet eder.

Kahve falında gökkuşağı görmek öğrencilerin ders dışında zararlı alışkanlıklar edineceğine, zarar ettiği işleri kara geçireceğine alamet eder.

Kahve falında renkli gökkuşağı görmek deyim yerindeyse kolu kanadı kalkmayacak kadar isteksiz ve halsiz durumlarda bulacağına, işlerin iyiye gideceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında gökkuşağını tutmak gelecek olan paranın ise işleri yürütmek için kullanılacağına, manevi olarak bir rahatsızlık yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında gökkuşağının altından geçtiğini görmek eğitim ve kariyer konusunda resmi bir kurumla bir proje gerçekleştirileceğine, çok hayırlı ve akıllıca atılımlar yapacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında gökkuşağına dokunmak çok büyük başarılara kavuşacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulup çok büyük bir huzura ereceğine, her geçen gün başarıların artacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir