AnaSayfa / Genel / Kahve falında karanlıkta gökkuşağı görmek

Kahve falında karanlıkta gökkuşağı görmek

Kahve falında karanlıkta gökkuşağı görmek çok büyük başarılar kazanılacağına, uzun bir süreden beri çok istenen bir mevkiye terfi edileceğine, tembellikten sıyrılıp daha çalışkan biri olacağına, yaşanan bütün sıkıntıların ve çekilen zahmetlerin karşılığını vereceğine, maddi ve manevi olarak büyük zararlara uğrayacağına ancak daha sonra çok büyük bir azim ve sabır göstererek bu sorunlardan ve zahmetlerden kurtulacağına ve huzura ereceğine, kişinin kendisinden yaşça büyük, nüfuzlu biri tarafından himaye altına alınacağına, çok büyük kazanç getirecek işlere girileceğine, uzun bir zamandan beri ertelenen hayallerin gerçekleştirilmesi için çeşitli adımlar atılacağına, elinde bulunan paranın boşa gideceğine, maddi olarak çok büyük zorluklarla karşılaşacağına, rahat bir hayat süreceğine delalettir.

Kahve falında karanlıkta gökkuşağı gördüyseniz:

  • Yumuşatıcı cümlelerin işe yaraması zor görünüyor.

Kahve falında karanlıkta gökkuşağı görmek sıkıntılarının günden güne artacağına, çok büyük sorunların altından büyük bir başarı kazanarak çıkacağına tabir olunur.

Kahve falında gökkuşağı renkleri görmek çok uğraş vererek büyük bir servete kavuşacağına, yakın bir zaman içinde çok sorun yaratan bir konuyu çözüme kavuşturacağına rivayet eder.

Kahve falında rengarenk gökkuşağı görmek çok daha kötü günler gördüğü zaman da bu insanların kendisine yardım edeceğine, fal sahibinin bir takım kişisel sorunlarla karşılaşıp evinden çıkamayacağına delalettir.

Kahve falında gökkuşağı altından geçmek işlerini yoluna koyacağına, bu sayede çok büyük kazanç elde edeceğine, cömert ve iyi niyetli kişilerle karşılaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yağmurdan sonra gökkuşağı görmek kişinin düşmanlarının varlığına ve onlardan zarar göreceğine, üzüntülü ve endişeli olduğu bir anında üzüntüsünü paylaşacağına delalettir.

Kahve falında gökkuşağını tüm renkleriyle görmek hanedeki ve işyerindeki bereketin azalacağına, sevip saydığı bir birey olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında renkli gökkuşağı görmek doğru iş ortaklığı yapacağına ve bunun kendisi için büyük bir şans olduğunun bilincinde olarak hareket edeceğine, aile bireyleri arasındaki tartışmaların tatlıya bağlanacağına, ortalık kurulacak olan bir çalışma sayesinde iş dünyasında adın daha da parlayacağına ve bu sayede hem işlerin artacağına hem de yeni işkollarına girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında gece gökkuşağı görmek hiç para sıkıntısı da yaşamayacağına, çareye ve çözüme ulaşacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir