AnaSayfa / Genel / Kahve falında gökkuşağını tutmak

Kahve falında gökkuşağını tutmak

Kahve falında gökkuşağını tutmak bir şansın ve kısmetin ardından yenilerini getireceğine, Sıkıntıların, üzüntülerin ve kederlerin sona ermesine, namının yürüyeceğine, hasret kaldığı kişilere kavuşacağına, özlem gidereceğine, hiç istemediği halde birçok zorlukla karşılaşacağına, adım atacağı bir işte karşısına çıkacak bir sorundan ötürü ilerleyen dönemlerde de tökezleyeceğine, işlerinin yolunda gideceğine, şansının hep açık olacağına, büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına, gurur verici, kişinin ailesini mutlu edecek işler yapacağına rivayet eder.

Kahve falında gökkuşağını tutmak gördüyseniz:

  • Kafalar dağınık olabilir.

Kahve falında gökkuşağını tutmak ömür boyu başarılı olacağına, aile hayatında ister istemez çeşitli soruların çıkacağına inanılır.

Kahve falında gökkuşağı görüp dilek dilemek hayırlı kısmetler ile tanışıp gönül işlerine devam edileceğine, tüm sorunların bu sayede teker teker sona ereceğine, haneyi bolluk ve bereketin kaplayacağına, hal, hareketlerinin ve çalışmalarının beğenilip kademe kazanacağının ve üst mevkilere gelip kendisine yardımı dokunan insanlara haklarını vereceğine alamet eder.

Kahve falında gökkuşağı görmek korkularından, kendini kötü hissetmesine neden olan kuruntularından ve şüphelerinden kurtulamayacağına, dinde ve ahlakta olgun ve güzel olacağına delalettir.

Kahve falında mavi gökkuşağı görmek atılıma geçeceğine, rızık eksikliği yaşayacağına, ihtiyaçlarını karşılamakta büyük sıkıntı çekeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında gökkuşağının altından geçmek yeterince deneyimi olmayan bir iş konusunda yardım istediği bir kişinin verdiği sözü tutmayacağına, birbiri ardına yaşanan sorunların düzeleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yağmur ve gökkuşağı görmek zina edip eşini başkaları ile aldatmayacağına, cesaretini ve kendine olan özgüvenini de yitireceğine inanılır.

Kahve falında yağmurdan sonra gökkuşağı görmek yüksek moral sahibi olunacağına, kazancın arttırılması konusunda büyük adımlar atılacağına, çok büyük kısmetler elde edileceğine, okumuş, kültürlü ve alim kimse haline geleceğine işarettir.

Kahve falında gökkuşağına dokunmak işlerinde karşılaştığı sorunları çok hızlı bir şekilde çözeceğine, daha çok dünya malı edineceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir