AnaSayfa / Genel / Kahve falında gökkuşağı altından geçmek

Kahve falında gökkuşağı altından geçmek

Kahve falında gökkuşağı altından geçmek mutlu ve huzurlu bir yuvaya, iyi ve anlayışlı bir eşe ve hayırlı evlatlara sahip olacağına, uzun zamandan beri sürdürülen hayallerin kaybedileceğine, mesleğinde güzel ve akıllı atılımlar gerçekleştireceğine, ağır olmayan şartlarda çalışarak örneğin; yönetici koltuğunda oturarak para kazanacağına, hayırlı ve yüksek mevkiye sahip olunacağına ve büyük zaferler kazanılacağına, melanetli olayların arka arkaya geleceğine, kişinin iş ve özel hayatının ilerleme göstereceğine, daha büyük kazançlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında gökkuşağı altından geçmek gördüyseniz:

  • Kıskançlık veya tartışma ortamları duygusal sorunlara neden olabilir.

Kahve falında gökkuşağının altından geçmek çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, bu çalışmalar sayesinde hayırlı ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu kazançlar sayesinde çok büyük başarılar kazanacağı ve hayırlı kişiler ile iş ortaklıkları yapılacağına, hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde ulaşacağına alamet eder.

Kahve falında gökkuşağı altından geçmek hakkı olanlara kavuşacağına, alınacak kötü bir haber yüzünden işlerin sarpa saracağına işaret eder.

Kahve falında gökkuşağının altından geçtiğini görmek sabredip içine attıklarını yüksek sesle söylemeye karar vereceğine ve bu yönde davranacağına, temiz niyetleri sayesinde işlerinin her daim yolunda gideceğine yorulmaktadır.

Kahve falında renkli gökkuşağı görmek başarıya giden yolların açık olacağına, zorlukların kolaylıkla aşılacağına, tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine işarettir.

Kahve falında gökkuşağını tüm renkleriyle görmek ancak gerek maddi gerekse manevi sebeplerden ötürü bir türlü bu amaca ulaşılamayacağına, işlerini toparlayacağına işarettir.

Kahve falında gökkuşağına dokunmak hasta olan kişilerin hastalıklarını Allah’ın izni ile yeneceklerine,  ailesinde sorun olanların sorunlarından kurtulacaklarına, evsizlerin eve ekmeksizlerin ekmeğe kavuşacağına, neşesinin ve huzurunun baki kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında karanlıkta gökkuşağı görmek ticaret hayatına atılması halinde başarıdan başarıya koşacağına, yapacağı her işin çok büyük ilgi toplayacağına inanılır.

Kahve falında gökkuşağı renkleri görmek maddi imkânlarının azalacağına, bekarsa evleneceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir