AnaSayfa / Genel / Kahve falında gökkuşağının resmini çekmek

Kahve falında gökkuşağının resmini çekmek

Kahve falında gökkuşağının resmini çekmek umutlarının söneceğine, çektiği eziyetle baş başa kalacağına, kime gideceğine, yeni işler alacağına, sorunlarını çözeceğine, sağlık sorunlarının sona ereceğine ve istenen her şeye kısa süre içinde ulaşılacağına, kötü günlerinde veya sıkıntılarında gözünü kapatıp bu insanlara rahatlıkla güvenerek hareket edeceğine, zor durumların tatlıya bağlanacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, insanlar arasında yüceleceğine, saygınlık göreceğine, sevilen ve iyi anılan kimse olacağına delalettir.

Kahve falında gökkuşağının resmini çekmek gördüyseniz:

  • Bazı işlerin en baştan yapılması gerekebilir ya da belli düzeltmeler gerekebilir.

Kahve falında gökkuşağının resmini çekmek yaşadığı olaylardan ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, daha hazırlık aşamasındayken bile işlerinde sorun yaşayacağına, ekmeksiz ve parasız kalacağına işaret eder.

Kahve falında gökkuşağının altından geçtiğini görmek bunun da kendisine hem meslek hem de özel hayatında pek çok avantaj getireceğine delalet eder ve hayırlı gelişmelerin yaşanacağına, ruhunun iyileşmesi sayesinde bedeninin de şifa bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında gökkuşağı görüp dilek dilemek aşama kaydedeceğine yeni fırsatlar elde edeceğine, çalışmalarının yarıda kalacağına, büyük maddi ve manevi problemler yaşayacağına, aile bireyleri arasında tartışmalar olacağına ve çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine rivayet eder.

Kahve falında gökkuşağını tüm renkleriyle görmek makam edineceğine, yükseleceğine, ilerleyeceğine ve insanların gözünde çok daha itibarlı kimse olmayı başaracağına, sorunlarının en büyük kaynağının çözüleceğine ve bundan sonrası için hayatının çok daha güzel olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında gökkuşağı altından geçmek yapılacak karalama çalışmalarının herhangi bir zarar veremeyeceğine, kötülüğe uğramadan yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında mavi gökkuşağı görmek hayırlı olan mallara ve paraya kavuşacağına, her anlamda feraha kavuşacağına, hiç bir şeyin eksikliğini ve yokluğunu da hissetmeyeceğine, ortaklar varsa onlarla daha iyi bir uyum içinde çalışılacağına tabir olunur.

Kahve falında gökkuşağını tutmak geri döndüğündeyse elinde yeni projeler olacağına, bu projeleri hayata geçirip hayallerini teker teker gerçekleştireceğine, kişinin bu sayede yüzünün gülmeye başlayacağına inanılır.

Kahve falında iki tane gökkuşağı görmek maddi açıdan çok kazanç getirecek bir işe girileceğine, epeydir ödenemeyen borçların kısa süre içinde kolayca ödeneceğine, bu sayede uykusuz geçen gecelerin sona ereceğine, sevilen kişileri mutlu edecek bir haber alınacağına, sıkıntılarını bir köşeye bırakarak daha doğru bir kişi olmak için çaba göstereceğine ve mutlu olacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir