AnaSayfa / Genel / Kahve falında mavi gökkuşağı görmek

Kahve falında mavi gökkuşağı görmek

Kahve falında mavi gökkuşağı görmek işine, kendisine ve yaşamına çeki düzen vereceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından çabucak kurtulacağına, uzun zamandan beri rahatsız olduğu hastalıktan kurtulacağına ve yaşanan stres ve üzüntünün yakında sonuna gelineceğine, mal varlığında kayıplar yaşayacağına ve para kaybedeceğine, canlanacağına, kimseye haksızlık etmeyeceğine, yalan söylemeyeceğine, hırsızlık ve yolsuzluk yapmayacağına, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçek olacağına, mutlu zamanlar geçireceğine, yorucu ve yıpratıcı bir dönemin sona ermesi ile büyük bir rahatlığa ve huzura kavuşulacağına tabir olunur.

Kahve falında mavi gökkuşağı gördüyseniz:

  • Diğerlerinin fikirleri veya katkıları aklınızı başınızdan almasa bile, sizi yavaşlatmadığı sürece kulak verilmesi gerekiyor olabilir.

Kahve falında mavi gökkuşağı görmek çalışma hayatında büyük bir prestije sahip olunacağına, uzun süre bu kişinin kalbini almaya çalışacağına rivayet eder.

Kahve falında rengarenk gökkuşağı görmek çalışmaların büyük kazanç kapılarını açacağına, rakiplerini çok gerisinde bırakacağına rivayet eder.

Kahve falında gökkuşağı altından geçmek küçük haberler alarak dayanma gücünü artıracağına, çıkarları uğruna her şeyi yapacak, kötü niyetli, bencil insanlar yüzünden fal sahibinin çok zor durumlar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında gökkuşağının altından geçtiğini görmek yolculuğa ve bununla erişilecek hayra, hedeflerini ve amaçlarını yerine getireceğine rivayet eder.

Kahve falında gökkuşağının resmini çekmek yarınlara olan inancından da hiçbir zaman ödün vermeyeceğine, yaşadığı sorunlar yüzünden psikolojisinin bozulacağına, sevdikleri ile arasının açılacağına ve zor zamanlar geçireceğine delalettir.

Kahve falında gökkuşağına dokunmak sıkıntılarını üzerinden atacağına, çok büyük işlere girerek büyük kazançlar elde edeceğine, herkes tarafından sevilen bir kişi olunacağına, iş hayatı ile ilgili doğru ve hayırlı kararların alınacağına, kötü düşünceli insanların hayattan uzaklaştırılacağına, kötü günlerin biteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında karanlıkta gökkuşağı görmek yeni projelerin ve planların tutacağına, zor geçecek bir eğitim dönemi geçirileceğine ve beklenen sonuca ulaşılamayacağına yorulur.

Kahve falında gökkuşağını tüm renkleriyle görmek hiç istemeyeceği şeyler ile karşılaşacağına, hain bir kişi tarafından oyuna getirileceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir