AnaSayfa / Genel / Kahve falında gök kubbe görmek

Kahve falında gök kubbe görmek

Kahve falında gök kubbe görmek çok büyük ve kötü durumlardan zarar görmeden çıkacağına, işlerinin kolaylaşacağına, iş hayatında çok büyük başarılara imza atacağına, güzel günler yaşayacağına, fal sahibinin hayatında çok büyük sıkıntılar göreceğine, iş hayatında ve eğitim hayatında sorunlar yaşayacağına, takdir edilip her konuda destek göreceğine ve başarı kazanacağına, uzun bir müddet sıkıntıların kişinin peşini bırakmayacağını, şanssızlıklardan ve uğursuzluklardan bunalan fal sahibinin psikolojisinin giderek bozulacağına, sadakat ve vefa duygusunun çok daha güçleneceğine alamet eder.

Kahve falında gök kubbe gördüyseniz:

  • Size baskı uygulamaya ya da harekete geçirmeye çalışan kişiler olabilir.

Kahve falında gök kubbe görmek insanların çok zor bir iş olduğu için girmek istemeyeceği bazı çalışmalara gönüllü olarak gireceğine, temiz ahlakından yaşadığı olaylar ve düşünceleri doğrultusunda ödün vereceğine işarettir.

Kahve falında kubbeli bina görmek yeni insanlar ve yeni ülkeler görülüp gezileceğine, birçok yeni fikir edinileceğine ve sağlık konusunda bazı reçetelerle ülkeye dönüş yapılacağına, kazanılan ama henüz ele geçmeyen paraya yorulmaktadır.

Kahve falında kubbetüs sahrayı görmek büyük başarılar kazanacağına, insanlar arasında çok büyük saygı göreceğine, haktan gelen her türlü sıkıntıya ve zorluğa göğüs germeyi de bileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kubbeli cami görmek başarılarının daha fazla kişi tarafından takdir edileceğine, çalışmalarının ve projelerinin de daha çok insana ulaşacağına, hayatının önceki yıllarının aksine daha inançlı biri olacağına işarettir.

Kahve falında yeşil kubbe görmek gittiği yerde de aradığı huzuru bulacağına, günah işlemekten korunacağına, aile hayatı ya da iş hayatı ile ilgili olaylar ve düşünceler için edilen duaların Allah katında kabul edileceğine işarettir.

Kahve falında caminin kubbesine çıkmak hayırlı haberler alacağına, sevineceğine, tüm umutlarını, neşesini ve huzurunu yitireceğine rivayet eder.

Kahve falında beyaz kubbe görmek yapılacak bazı akıllıca manevralar sayesinde rakiplerin geride bırakılacağına, iş dünyasında yapılacak bazı ortaklıklar ile zor durumlardan kurtulup çok güzel ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, zarar edilecek ve isme leke sürecek bazı yollara girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında medinedeki yeşil kubbeyi görmek kendini iyi ve şanslı hissedeceği kadar güzel bir dönem geçireceğine, çok büyük miktarda para elde edeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir