AnaSayfa / Genel / Kahve falında caminin kubbesine çıkmak

Kahve falında caminin kubbesine çıkmak

Kahve falında caminin kubbesine çıkmak sevdiği kişilerden birinin çok istediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine ve büyük bir mutluluk yaşatacağına, ailesi ile arasındaki tartışmalar için kendisine akıl hocalığı yapılacağına, sıkıntıya düşeceğine, kaybetme ve başarısız olma korkusuna yakalanacağına, sıkıntılardan, üzüntülerden ve musibetlerden alınan hayır duaları sayesinde kurtuluşa erileceğine, uzun yıllar boyunca konuşulacağına, birçok engelin kolaylıkla aşılacağına, zarar veren bir kişinin haneden gönderileceğine, huzurlu günlerin yakında olduğuna ve huzursuzlukların tatlıya bağlanacağına işaret eder.

Kahve falında caminin kubbesine çıkmak gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin hayatınızdaki yerlerini veya onlar için yaptıklarınızı unuttuklarını düşünebilirsiniz.

Kahve falında cami kubbesine çıkmak iş yeri sahibi olacağına, patron koltuğuna geçeceğine, hayatın pahalılaşmasına işarettir.

Kahve falında caminin kubbesine çıkmak eşi tarafından yüceltileceğine, el üstünde tutulacağına, maddi olarak çok büyük sıkıntılar çekileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında cami kubbesi görmek yapılan çalışmaların tanıtılması, yeni plan ve projelerin çizilmesi gibi işleri gerçekleştirdikten sonra yapılan işlerin ve verilen emeğin kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine ve bu fal sahibinin borçlarından kurtulup çok büyük bir rahata kavuşacağına, sıkıntılarından ve üzüntülerinden yakın zamanda kurtulacağına işaret eder.

Kahve falında kubbeli cami görmek önemli bir makama terfi alacağına, başarısızlığı karşısında yıkılacağına alamet eder.

Kahve falında caminin kubbesini görmek ticaretinin de bozulmayacağına, sorunlarının son bulacağına, yaşadığı maddi ve manevi zorlukların sona ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yeşil kubbeli cami görmek aylardan beri devam eden bir projenin nihayete erdirileceğine, yaşadığı zararı ve mali krizi atlatacağına, rakiplerine karşı güç ve kudret sahibi olup, onların önüne geçeceğine işaret eder.

Kahve falında camii kubbesi görmek sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulması için artık ona göz kulak olacağına, aynı oranda yetkilerinin genişleyeceğine, rızkının da çoğalacağına yorulur.

Kahve falında kubbeli ev görmek insanlara birşeyleri ispat etmeye çalışırken işlerin kötü bir hal alacağına, kendisini üzen ve kıran bazı olaylardan sonra sıkıntı çekeceğine, yakın bir zaman içinde kendisini çekemeyen kişiler tarafından bazı dedikodulara maruz kalacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir