AnaSayfa / Genel / Kahve falında kubbeli bina görmek

Kahve falında kubbeli bina görmek

Kahve falında kubbeli bina görmek bereketli işler yapılacağına, kavgalı aile bireyleri ile aralarındaki suların durulacağına, hem kendisi için hem aile bireyleri için iyi olaylar yaşanacağına, elindeki imkanları en iyi şekilde değerlendirmesi sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, bir sebeple çok zor ve sıkıntı verici durumlara düşeceğine, iş alanında programsız çalışmanın ve planlara uymamanın neticesinde itibarın zedeleneceği durumlar içine girileceğine, sıkıntılı bir işe girileceğine, sorunların sürekli artacağına, kötü günlerin bir daha yaşanmayacağına, ödeme güçlü çekeceğine, ihtiyaçlarını karşılayamaz hale geleceğine bu sıkıntılarının da aile hayatına olumsuz yönde yansıyarak hane içindeki ağız tadının, keyfinin ve neşesinin kaçmasına neden olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kubbeli bina gördüyseniz:

  • Sizin için özel konuları veya başkalarına ait bilgileri bir yakınınızla paylaşmanız ilişkinizi güçlendirebilir.

Kahve falında kubbeli bina görmek fakirlerin zenginleşeceğine, helal olmayana göz dikmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında cami kubbesi görmek çok büyük ve güzel bir ilişki yaşayacağına, sıkıntılarınızın bir müddet daha devam edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında medinedeki yeşil kubbeyi görmek hayır getirecek ve birçok soruna çözüm olacak bir kişi ile ortaklık kurulacağına, parasının her zaman bereketli olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında caminin kubbesine çıkmak büyük kazançlar elde edeceğine, engel olmak isteyen kişilere rağmen bazı adımlar atılacağına, büyük rahatlık yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yeşil kubbeli cami görmek bildiği ve sevdiği işi yapacağı için çok büyük bir özgüvene kavuşacağına, kırgınlıkların ve küslüklerin sona ereceğine inanılır.

Kahve falında cami kubbesine çıkmak çok büyük zararlar edileceğine, birçok iyi insanla tanışıp çok iyi işlere imza atacağına, eline geçen fırsatlarla çok iyi işler çıkartacağına ve çok daha iyi zamanlar geçireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında beyaz kubbe görmek bolluk ve bereket içinde bir döneme gireceğine, stresinin ve sıkıntılarının her geçen gün daha da artacağına, kendisini büyük bir boşluk içinde bulacağına ve kazancının ister istemez düşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kubbeli ev görmek işlerin her zamankinden daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine, hayat içinde yeni bir sayfa açılacağına, malının mülkünün gözünde kıymetini yitireceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir