AnaSayfa / Genel / Kahve falında kubbetüs sahrayı görmek

Kahve falında kubbetüs sahrayı görmek

Kahve falında kubbetüs sahrayı görmek saygın biri haline geleceğine, ipliklerini pazara çıkaracağına, emeklerinin boşa çıkacağı bir işe gireceğine, günden güne sorunlarının artacağına, fal sahibinin kötü ve art niyetli kişilerle karşılaşacağına, sıkıntılı durumların yakın zaman içinde son bulacağına, huzursuzluk ve endişe gibi durumların ortadan kalkacağına, uzun zaman önce yaşanmış kötü bir olaydan ötürü ortaya çıkan zararların telafi edileceğine, bulunacak bir kaynak sayesinde bu projenin vakit kaybedilmeden hayata geçirileceğine, kötülüklerden hep uzak olmaya, güvende olmaya, kazancının artacağına, rızkının çoğalacağına, problemlerinin çözüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kubbetüs sahrayı gördüyseniz:

  • Bazı konuları dile getirirken farkında olmadan sert bir dil kullanıyor olabilirsiniz.

Kahve falında kubbetüs sahrayı görmek onlara umut bağlayacağına fakat işlerinin istediği yönde ilerleme göstermeyeceğine, projelerin ve çalışmaların çok ses getireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sahra çölü görmek makbul olan yollardan ayrılmayacağına, kötü işlere girmeyeceğine, yaşam standartlarının yükseleceğine, rahata, lükse ve konfora kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sahra çölünü görmek hiç beklenmedik bir durumla yüzleşileceğine, önemli kişi haline geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında beyaz kubbe görmek kişinin iyi fikirleri ve güzel davranışları ile kendi içinde çatışır hale geleceğine ve sonunda da içindeki şeytana yenilerek, Allah katında günahkâr sayılacağı işleri hiç çekinmeden yapmaya başlayacağına, yapılan çalışmalar ve ortaya konacak projeler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında caminin kubbesine çıkmak bundan dolayı kendini çok şanslı addedeceğine, kadrini ve kıymetini bilecek bir kimse ile karşılaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yeşil kubbeli cami görmek çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacağına, aile hayatına yakın bir zaman içinde çok büyük bereket ve bolluğun geleceğine, ailesi içinde büyük tartışmalar ve fikir ayrılıklarının olacağına delalettir.

Kahve falında caminin kubbesini görmek hayatın, varlığının, ölümün manalarını bulmaya çalışacağına, maddeden çok maneviyata önem vereceğine, işlerin kısa süre içinde tepetaklak olacağına, bazı küçük sorunların gittikçe büyüyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yeşil kubbe görmek sözünde duracağına, büyük sevinçler ve mutluluklar yaşayacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir