AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil kubbe görmek

Kahve falında yeşil kubbe görmek

Kahve falında yeşil kubbe görmek mutluluğunun daim olacağına, ömrünün sonuna kadar rahat yaşayacak kazanca ulaşacağına, iftiraya ve haksızlığa uğrayacağına çok üzüleceğine, onun sayesinde kolaylık elde edeceğine, keyfinin ve ağız tadının yerine geleceğine, uzun zamandan beri kurulan hayallerin teker teker biteceğine, işinin başından ayrılmayacağına, atılacak adımlar sayesinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yeşil kubbe gördüyseniz:

  • Aniden elektriklenen ortamlar veya düşünmeden sarf edilen sözler zaman zaman sıkıntılara neden olabilir.

Kahve falında medinedeki yeşil kubbeyi görmek alışveriş merkezlerinde vakit geçireceğine, bazı konser etkinliklerine katılacağına, yaptıklarıyla sorgulanacağına tabir olunur.

Kahve falında yeşil kubbeli cami görmek var olan saygınlığını da yitirip çok sıkıntılar çekeceğine ancak daha sonra alacağı çok güzel ve sevinçli bir haber sayesinde adeta havalara uçacağına, hasta ve üzgün olacağına işaret eder.

Kahve falında yeşil kubbe görmek eşinin her zaman kendisine saygı göstereceğine, ticari faaliyetlerinin artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kubbeli cami görmek yokluğun ve geçim sıkıntısının baş göstereceğine, işten arta kalan zamanının çoğunu evde ailesi ile kendi halinde bir yaşam sürerek geçireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında beyaz kubbe görmek resmi bir kurumda üst bir makama terfi alınacağına, kötü ve dar gününde yanında olan bir kişiye haksızlık ederek onu kaybedeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında cami kubbesi görmek çalışarak ailesine maddi açıdan yardımda bulunacağına, hayırlı bir kişi ile mutlu olacağına ve rahata ereceğine tabir olunur.

Kahve falında caminin kubbesine çıkmak çok büyük ve çok derin değişiklikler yaparak tüm eş, dost ve akrabaların şaşırtılacağına, yaptığı çok güzel ve hayırlı işler sayesinde sırtının hiçbir zaman yere gelmeyeceğine işarettir.

Kahve falında caminin kubbesini görmek yakın zamanda ev ya da araba alacağına, parasının değerini bilerek hareket edeceğine, kişinin maddi zararını karşılamayı başaracağına, kafasına koyduğu işlerin istediği gibi ilerleyeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir