AnaSayfa / Genel / Kahve falında medinedeki yeşil kubbeyi görmek

Kahve falında medinedeki yeşil kubbeyi görmek

Kahve falında medinedeki yeşil kubbeyi görmek karşı cinsten her zaman ilgi ve alaka göreceklerine, tüm isteklerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde kendisine çok iyi bir mevkide iş bulacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, aile hayatında hiçbir maddi kısıtlamaya gitmek zorunda kalmadan yaşayacağına, yaşadığı yerden bir süreliğine ayrılacağına, rahatsızlıkların şifa bulacağına, para sıkıntısı çekmeden, para hesabı yapmadan her istediğini alacağına, çok hayırlı ve büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve ferahlığa kavuşacağına işarettir.

Kahve falında medinedeki yeşil kubbeyi gördüyseniz:

  • Beklenmedik kaynaklar kanalıyla elinize para geçebilir veya karlı alışverişler söz konusu olabilir.

Kahve falında medinedeki yeşil kubbeyi görmek çok alıngan olacağı bir dönemin yaklaştığına, üzüntülerin ve sıkıntıların sona ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yeşil kubbe görmek büyük miktarda kazanç elde edeceğine, kendine dikkat edeceği ve bu nedenle hayatın kendisini yıpratamayacağına rivayet eder.

Kahve falında yeşil kubbeli cami görmek yaşayacağı sıkıntılı ve kötü durumlar yüzünden üzüleceğine, daha iyi yaşam şartlarına kavuşulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kubbeli bina görmek üzüntü veren bir durumun ortadan kaldırılacağına, maddi zarara uğrayacağına, geçim sıkıntısı çekeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında cami kubbesi görmek aradaki akrabalık bağının, samimiyetin ve ilişkinin daha da kuvvetleneceğine ve belki işle ilgili bir ortaklık kurulacağına, sıkıntılarının biteceğine, anne baba duası alacağına delalettir.

Kahve falında caminin kubbesine çıkmak hileye ve fesada başvurmayacağına, büyük kazanç elde edileceğine, herkese parmak ısırtacak kadar iyi bir hayat sahip olunacağına alamet eder.

Kahve falında kubbeli cami görmek başarıya giden yollarındaki engellerin ortadan kalkacağına ve böylece kişinin rahat edeceğine, malının da hiç olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kubbeli ev görmek hayatını kötü etkileyen ve kendisini olumsuz düşüncelere salan kişilerle olan diyaloğunu kopartacağına, atılan adımlar sayesinde çok tanınan ve sevilen biri olunacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir