AnaSayfa / Genel / Kahve falında kubbeli cami görmek

Kahve falında kubbeli cami görmek

Kahve falında kubbeli cami görmek kafasına takmasını gerektirecek hiçbir önemli sorununun ve altından kalkamayacağı kadar büyük bir borcunun olmayacağına, kendisini iyi hissedeceğine, yaşamdaki küçük mutlulukların farkına varılacağına, sağlık sorunlarının geçici olacağına, orta yolu bulmak ve uzlaşmayı sağlamak için gayret göstereceğine, borçların kısa süre içinde ve sorun yaşanmadan ödeneceğine, kazançların artacağına, daha önce düştüğü yanlışlara yeniden düşmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kubbeli cami gördüyseniz:

  • Hedeflerinize ulaşmak veya uzun vadeli amaçlar için çalışmak konusu gözünüzde büyüyor olabilir.

Kahve falında caminin kubbesini görmek hırsızlık ve arsızlık yapmayacağına, çok etkili ve doğru kişiler ile tanışmasına vesile olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında caminin kubbesine çıkmak sıkıntılardan ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, maddi ve manevi olarak büyük sorunlar yaşayacağına, bereketli işlere gireceğine, ticaret ehli olacağına tabir olunur.

Kahve falında cami kubbesi görmek maddi açıdan büyük zarara uğrayacağına, zahmetsiz ve çilesiz bir hayat yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında yeşil kubbeli cami görmek kurulu bir düzenin sağlanacağına, falı kapatan kişinin, neşesinin, ağız tadının, keyfinin ve sağlığının yerine geleceğine, kişinin davranışlarına ve tutumuna yeniden özen göstererek, üzerindeki kötü imajı sileceğine işaret eder.

Kahve falında camii kubbesi görmek bolluk ve bereket içinde bir iş hayatına sahip olacağına, muradına ereceğine ve daha önce hiç olmadığı kadar mutlu olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kubbeli cami görmek atılacak adımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, yapılan çalışmaların sürekli artarak başarı sağlayacağına, resmi bir kurumda işe girileceğine yorulur.

Kahve falında cami kubbesine çıkmak huzur ve rahatlık içinde yaşayacağına ve geleceğinin kendisine hayır getireceğine, ailesi ile arasındaki tartışmalar için kendisine akıl hocalığı yapılacağına ve bazı konularda fikir verileceğine delalet eder.

Kahve falında kubbetüs sahrayı görmek işlerinin ve kurulu düzeninin bozulacağına, tayin ve atama haberine, sınavlardan başarı elde etmeye ve iş yerinde beklenmedik güzel görevler alarak daha iyi bir kariyer olanağı bulunacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir