AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz kubbe görmek

Kahve falında beyaz kubbe görmek

Kahve falında beyaz kubbe görmek insanlar arasında barışın sağlanacağına, kazançlı bir adım atılacağına, iş hayatında karşısına çıkacak bazı sorunlar yüzünden işinden olacağına, eğer hayırlı bir şey değilse sıkıntı çekeceğine, düşmanlarının ve kendisini çekemeyen kişilerin oyunlarından ve hilelerinden ötürü bulunduğu makamı kaybedeceğine, kendisini mesleğinde ilerletmek ve daha başarılı olmak için büyük ve önemli fırsatlar elde edeceğine, eşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, güzel günler yaşanacağına, zevki sefa içinde olacağına, kazandıklarının tadını çıkaracağına ve yaşamayı da bileceğine alamet eder.

Kahve falında beyaz kubbe gördüyseniz:

  • İlerlemenizi durdurmak zor görünüyor.

Kahve falında beyaz kubbe görmek kendisine kar getirecek yatırımlar yapacağına, toplumu ilgilendiren bir konuda yetkilendirileceğine ve kalabalık ortamlarda hitabet yapacağına delalettir.

Kahve falında cami kubbesi görmek sevilen kişilerle bir seyahate çıkılacağına, kötü bir olaydan ötürü kırılan kalbin tamir edileceğine, zahmetli bir işin sona ereceğine ve kısa süre içinde çok beklenen bir terfinin alınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yeşil kubbe görmek az da olsa kazanç elde edeceğine, çok büyük mal ve mülk sahibi olacağına alamet eder.

Kahve falında caminin kubbesine çıkmak ailesiyle olduğu gibi akrabaları, arkadaşları, dostları ve komşularıyla da koyu muhabbette olacağına, iş hayatında çok büyük kazançlar elde edileceğine, aile hayatında büyük mutluluklar yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında caminin kubbesini görmek harama göz dikmeyeceğine, alın teri ve namusu ile çalışarak helal yaşayacağına, zamanla daha çok para elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında cami kubbesine çıkmak girdiği işlerde hayal kırıklığı yaşamayacağına, çok hayırlı kazançların elde edileceğine inanılır.

Kahve falında gök kubbe görmek huzura ereceğinize, dünya hayatında isteklerinizin gerçekleşeceğine, çok hayırlı ve mutlu günler göreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında camii kubbesi görmek bunun için sermaye bulmakta zorlanmayacağına, kişinin zorlukların üstesinden geleceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir