AnaSayfa / Genel / Kahve falında gögüs ellemek

Kahve falında gögüs ellemek

Kahve falında gögüs ellemek sağlam ve sarsılmaz bir koltuğa oturacağına, sevincinin üzüntüye döneceğine, yakın bir dostuyla kırgınlık yaşayacağına, mallarının eksileceğine, aile hayatında sevindirici olaylar yaşanacağına, sevilen kişilerle bir seyahate çıkılacağına, zor bir döneme gireceğine, sorunlardan bir türlü kendini kurtaramayacağına, işlerinin her zaman yolunda gideceğine, kısa süre içinde bitebilecek bir işin daha uzun bir süreye çıkacağına, işlerinin çok zor zamanlara gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında gögüs ellemek gördüyseniz:

  • Daha çok kişiliğiniz üzerinde önemli etkiler bırakacak olaylarla karşılaşacaksınız.

Kahve falında kadın göğsü ellemek çok değerli ve saygın insanlar ile tanışacağına, akıllıca adımlar atıp toplum tarafından çok takdir edileceğine, hane halkının başına çok vahim bir olay geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında altın ellemek kendisini kısa yoldan rahat ve lüks bir hayata kavuşturacak bir meslek edineceğine bu sayede kolay, keyifli ve eğlenceli bir yaşamı olacağına, bir sebeple aile huzurunun bozulacağına, eşler arasında ister istemez bazı büyük tartışmalar yaşanacağına, büyük umutlarla ve beklentilerle girilen bir işin sabun köpüğü gibi bir anda söneceğine alamet eder.

Kahve falında kendi kakasını ellemek sağlığı ve zenginliği yakalayacağına, mevkie edineceğine inanılır.

Kahve falında bir erkeği ellemek gönlünün ferahlayacağına, hayatının düzene gireceğine, başına çok güzel olaylar geleceğine, uzun zamandan beri canını sıkan durumların düzeleceğine ve aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında kadın memesine ellemek alınan bir iş teklifinden ötürü gurbete çıkılacağına, kişinin sanatının çok beğenilmesi ile birlikte ününün artacağına yorulur.

Kahve falında yılanı ellemek gönlünden geçenlerin gerçekleşeceğine, bol kazanç ve rızık elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kızı ellemek elinin bollaşacağına, moralinin yükseleceğine, hep içinde şüphelerin ve sıkıntıların kalacağına delalettir.

Kahve falında hamile kadının karnını ellemek insanlara yol göstereceğine, insanlar tarafından sevilip sayılmaya ve sağlıklı ve mutlu bir hayat geçirileceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir