AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir erkeği ellemek

Kahve falında bir erkeği ellemek

Kahve falında bir erkeği ellemek sevdiği kişiden ihanet göreceğine, tüm bu üzüntüler ve sıkıntılardan ötürü sağlık sorunları yaşayacağına, kısa bir zaman içinde eğitim hayatına dönüleceğine, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, girişimde bulunduğu işlerden zaferlerle çıkacağına, gün geçtikçe daha büyük kazançlar elde edeceğine, hayata karşı beklentilerini kaybedeceğine, hayırlı bir kişi olarak sevdiklerini koruyacağına, mesleğinde başarılarının hiç bitmeyeceğine, kazancının azalmayacağına, herhangi bir sorunla karşılaşmayacağına yorulur.

Kahve falında bir erkeği ellemek gördüyseniz:

  • Fikirlerinizi iş hayatınızı veya maddi durumunuzu geliştirmek veya güçlendirmek için kullanmalısınız.

Kahve falında erkeğin şeyini ellemek iş kaybı yaşayacağına, yeni heyecanlar ve yeni gönül ilişkileri yaşayacağına delalettir.

Kahve falında erkek organını ellemek sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde ortadan kaldıracağına, maddi durumunuz kötüyse kısmetlerinizin artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında erkeğin organını ellemek üzüleceğine, insanlara duyduğu güveni kaybedeceğine ve bu nedenle içine kapanarak sessiz ve mutsuz günler yaşayacağına, beklentilerine ulaşacağına, zafer elde edeceğine inanılır.

Kahve falında erkek organı ellemek kendisi hakkında dedikodu çıkaran insanları gereken cezayı almaları için adli makamlara şikâyet edeceğine, hedeflerinin gerçekleşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bir erkeği ellemek kısmetinin ve şansının da kapanacağına, karşısına hayırlı, zengin, anlayışlı bir kısmet çıkacağına işarettir.

Kahve falında kadın göğsü ellemek maddi sıkıntıyla geçecek bir dönem geçirileceğine, gün geçtikçe daha büyük hayalkırıklığına uğranacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yılanı ellemek işlerin hiç olmadığı kadar iyi gideceğine, mutlulukların her geçen gün daha da artacağına, bozulan sağlığın düzeleceğine tabir olunur.

Kahve falında kızın memesini ellemek hayatının belli bir rutine oturacağına, tüm sorunlarına rağmen çalışmayı sonlandıracağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir