AnaSayfa / Genel / Kahve falında yılanı ellemek

Kahve falında yılanı ellemek

Kahve falında yılanı ellemek kendisini çok büyük bir mutluluğa götürecek bir konuda adım atacağına, rahatsızlık veren bir durumun eş, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına ve rahata erileceğine, güvenilirliği sayesinde iş hayatında da zorluk çekmeyeceğine, iş hayatının her geçen gün daha da bozulacağına, varlık ve bolluk içinde bir hayat süreceğine, her koşulda kişi için mutluluk verici olayların yaşanacağına, eline geçen bütün fırsatları hızlı bir şekilde kazanca çevireceğine, iş dünyasında çok büyük bir prestij yakalayacağına alamet eder.

Kahve falında yılanı ellemek gördüyseniz:

  • Diğer kişilerin görev ya da sorumluluklarını üstlenmeniz işlerinizi zorlaştırabilir.

Kahve falında yılana ellemek atılacak adımın tüm hayatını değiştireceğine, tüm sıkıntılarının, sorunlarının ve korkularının da bitmesini sağlayacağına, zaman içinde istediği şeyleri gerçekleştirmek için çok büyük şeyler feda etmesi gerektiğine ve bulunduğu mevkiden bazı kişilerin yalanları yüzünden azledileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yılanı ellemek işlerinin hızlı bir şekilde düzeleceğine, kırılmış olan özgüveninin toparlanacağına, eğitim ve sağlık konularında büyük bir karar verileceğine, bu kararlara uyulacağına rivayet eder.

Kahve falında yılan ellemek kurulu bir düzene kavuşacağına ve rahata ereceğine, aile hayatı içinde birlik ve beraberlik sağlanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kadının memesini ellemek hayatıyla ilgili kararlar almadan önce muhakkak ailesine danışacağına, yaşanan rahatsızlıkların son bulacağına, aile bireyleri arasında büyük bir işbirliği yapılacağına ve alınan borçların kısa sürede bitirileceğine delalettir.

Kahve falında erkeğin şeyini ellemek yeni bir sosyal çevreye gireceğine, huzursuzlukların sona ereceğine işaret eder.

Kahve falında kedi ellemek bir sebeple kendisini çok kötü hissedeceğine, işten güçten elini eteğini çekeceğine, malının mülkünün gözünde kıymetini yitireceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük tartışmalar yaşayacağına, işlerin sarpa saracağına alamet etmektedir.

Kahve falında inek boku ellemek hakkı olanlara kavuşacağına, yeni işler yapma imkanı elde edeceğine, bilgili kimse haline geleceğine ve hayatını en iyi şekilde yaşamayı başaracağına delalet etmektedir.

Kahve falında kadının göğsünü ellemek aralarındaki bağlılığın ve sevginin daha da artacağına, atılacak adımın tüm hayatını değiştireceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir