AnaSayfa / Genel / Kahve falında kadın göğsü ellemek

Kahve falında kadın göğsü ellemek

Kahve falında kadın göğsü ellemek işlerin kötüye gittiği bir anda deyim yerindeyse sihirli bir sopa değmiş gibi düzeleceğine, aile bireylerinin çok üzüleceğine ve çok üzücü olayların yaşanacağına, sorunların gösterilecek sabır ve azim sayesinde ortadan kalkacağına, eline geçen fırsatları çok hayırlı bir şekilde değerlendireceğine, maddi konularda hiç sıkıntı duymadan yoluna devam edip, neşeli bir hayat süreceğine, çok deneyimli ve iş konusunda çok büyük bir isim yapmış olan bir kişi ile ortaklık kuracağına, kişinin adeta gençleşeceğine, kafasındaki her şeye kısa süre içinde başarılı bir şekilde kavuşacağına yorulur.

Kahve falında kadın göğsü ellemek gördüyseniz:

  • Geçmişte birlikte çalıştığınız bir kişi kanalıyla bir fırsat ortaya çıkabilir.

Kahve falında kadın göğsü ellemek dostlar arasında yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, Allah’ın kendisine pek çok lütuf sunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kadının göğsünü ellemek mutlu ve huzurlu bir kişi olunacağına, yeni bir işle ilgili olarak yakın bir arkadaşla işbirliği kurulacağına tabir olunur.

Kahve falında kadın göğsünü ellemek dertlerin biteceğine, büyük bir iş için bir ortaklık kurulacağına, emeklerinin ve umutlarının boşa gitmeyeceğine, dualarının kabul olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kadın göğsüne ellemek iş hayatının çok büyük kazanç getireceğine, hayırlı ve anlayışlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına, kazancının ve sermayesinin boşa gitmeyeceğine delalettir.

Kahve falında başkasının göğsünü ellemek düşmanlarını yenecek, rakiplerini de alt etmek için ihtiyacı olan maddi güce, inanca ve cesarete sahip olacağına bu sayede saygınlığının artacağına, işlerinin kısa zamanda açılacağına, sevdiği kişiler ile elbirliği yaparak daha büyük kazançlar elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında sevgilinin göğsünü ellemek yapılan işlerdeki sorunların çok uzamadan ortadan kaldırılacağına, umutsuzluğa ve karamsarlığa düşeceğine, hayata karşı isteksiz ve keyifsiz olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında göğsüne ellemek maddi anlamda refahın yerinde olacağına ve bu durumun bir ömür süreceğine, kişiyi hayal kırıklığına uğratmayacağına delalettir.

Kahve falında göğsünü ellemek gerek maddi gerekse manevi gücünü zorlayacak adımlar atacağına, hiçbir sorun yaşanmayacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir