AnaSayfa / Genel / Kahve falında kadın memesine ellemek

Kahve falında kadın memesine ellemek

Kahve falında kadın memesine ellemek gelirini daha kolay şekilde elde edeceği yollar ve çözümler bulacağına, de geleceği için isabetli olacak bir iş yapma fırsatı elde edeceğine, iş hayatında çok iyi kazanç ve başarı sağlayacak işlere girileceğine, sorunların sıkıntıların yakın bir arkadaştan alınacak yardım ile son bulacağına, maddi durumun düzeltileceğine, başarılarının artacağına ve uzun süre devam edeceğine, olanaklarının eskisinden çok daha iyi olacağına, hayırlı ve büyük başarı kazandıracak çalışmalar gerçekleştirileceğine, ekmeğine, onuruna ve şerefine leke süreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kadın memesine ellemek gördüyseniz:

  • Kısa mesafeli yolculuklar yeni seçenekler oluşturabilir.

Kahve falında kadının memesini ellemek ailesini ve kendisini kalkındıracak işlere atılacağını, manevi olarak tüm mukaddes değerlere sahip çıkarak hareket edeceğine, güzelliği kadar huyu ve ahlakıyla da herkesi kendisine hayran bırakacak bir eşe sahip olunacağına inanılır.

Kahve falında kadın memesine ellemek musibetlerden, sıkıntılardan, zorluklardan ve sorunlardan kurtulup rahata erileceğine, yaptığı her hamle ile daha kötü bir olayla karşılaşacağına işaret eder.

Kahve falında bir kadının memesini ellemek kötü ve üzücü durumlar ile karşılaşacağına, başarısız olacağına bu durumun da kendisine mutsuzluk ve gözyaşı getireceğine yorulur.

Kahve falında kadın memesi ellemek iyileşme göstereceğine, işlerinde atılıma geçeceğine işarettir.

Kahve falında başkasının memesini ellemek yaşamının yolunda ve istediği seyirde devam edeceğine, evinin kapısının her zaman sevdiği kişilere açık olduğuna ancak bazı kötü niyetli kişilerin bu durumu istismar edeceğine delalettir.

Kahve falında kızın memesini ellemek en kısa zamanda tüm sıkıntılardan kurtulup elinizin bollaşacağına, başarılar sayesinde insanlar ile büyük işlere girileceğine, bu işlerden çok hayırlı ve huzurlu bir hayata girileceğine ve bir ömür boyu mutlu ve huzurlu olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında memeye ellemek insanlardan takdir toplayacağına, bazen de kişinin bir tehlike ile karşı karşıya kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kadın bacağını ellemek dertlerinin ve sıkıntılarının çözüme kavuşacağına ve atacağı doğru adımlar sayesinde büyük bir zenginliğe sahip olacağına, dost sandığı o kişinin kendisine karşı hiç de iyi niyetler taşımadığını fark edeceğine ve kendisinin de ona karşı kendini korumanın ve kurtarmanın çarelerini bulacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir