AnaSayfa / Genel / Kahve falında altın ellemek

Kahve falında altın ellemek

Kahve falında altın ellemek doğru seçimler yapacak olan fal sahibinin hangi işe el atarsa atsın son derece başarılı olacağına, herhangi bir para sıkıntısı çekmeden, yolunda huzurla devam edeceğine, büyük bir çalışma ya da proje gerçekleştireceğine, insanlara ilim irfan aşılayacağına, sağlık sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, sırrın kimselere söylenmeyeceğine, hayırlı bir şekilde başlayan bir işin sıkıntı verici bir hal alacağına, çok büyük ve başarılı atılımların yapılacağına, orada ihtiyacı olan huzuru, sakinliği ve mutluluğu yakalayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında altın ellemek gördüyseniz:

  • Planlarınızı uygulayabileceğiniz pek çok alan var.

Kahve falında altın ellemek bazı meselelere aşırı şüpheci yaklaşacağına, sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine inanılır.

Kahve falında hayvan boku ellemek iş dünyasındaki yerin zaman içinde kaybedileceğine, sorunlarından çok kısa bir zamanda kurtulacağına tabir olunur.

Kahve falında insan pisliği ellemek yaşama isteğinin artacağına, bol dua edeceğine alamet eder.

Kahve falında güneşi ellemek üzücü durumların kişiyi yıpratmasına izin vermeden yok edileceğine, bunun kendisine başarı ve hayır getireceğine bu sayede de rakiplerini geçmesine vesile olacağına işarettir.

Kahve falında bir kadının memesini ellemek mutluluğunun ve başarısının bir gün ya da bir an olmayacağına, doğru yolda dürüstçe ilerlediği takdirde bir ömür süreceğine, çok büyük bir sorun olmadığı için seven kişileri üzmemek gerektiğine ve beslenmeye dikkat edilmesi sayesinde rahatsızlığın nüksetmeyeceğine inanılır.

Kahve falında yılanı ellemek iş dünyasındaki prestijin azalacağına, maddi sıkıntıyla geçecek bir dönem geçirileceğine, makamını garantileyeceğine, zaferlerle ve başarılarla dolu bir çalışma hayatı olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bir kadının avret yerini ellemek ağız tadından, keyfinden ve neşesinden olacağına, pişmanlık duyulan hataların düzeltileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında pamuk ellemek mutlu bir ruh haline girileceğine ve olumlu eleştirilere maruz kalınacağına, atılan her adımın çok daha büyük kazançlar getireceğine, çevredeki kişilerin sorunlarının ve sıkıntılarının da çözüme kavuşturulacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir