AnaSayfa / Genel / Kahve falında kızı ellemek

Kahve falında kızı ellemek

Kahve falında kızı ellemek maddi açıdan büyük bir yokluk çekileceğine, kişinin dertlerinin ve kısmetsizliklerin biteceğine, eğitim hayatında başarıların artacağına, iş dünyasındaki yerin kaybedileceğine, ağızdan çıkan sözler yüzünden yakın akrabalarla dargınlık yaşanacağına, yaşam standartlarının da yükseleceğine, şifa bulacağına, kurtuluşa ereceğine, geleceğinin kendisine hayır ve mutluluk getireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde çok zarar görmeden kurtulacağına, çeşitli çalışmalar gerçekleştirdiği için çok büyük kazançlar elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında kızı ellemek gördüyseniz:

  • Kendinize işlerinizi keyifle yapmanızı sağlayacak konforlu alanlar yaratabilirsiniz.

Kahve falında kıza ellemek sevinç içinde karşılanacak ve kişinin ailesini de ilgilendirecek bir haber alınacağına, ağır bir hastalıkla boğuşan bir akrabadan acı haber alınacağına, iş kaybı yaşanacağına ve eğitim hayatında yaşanacak bir talihsizlik yüzünden okulla ilişkinin kesileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kızın memesini ellemek evlatların hayırlı insanlar olmasıyla kişinin her açıdan kendisini mutlu hissedeceğine, kendisini Allah’a yakınlaştıracak hayır işlerine daha çok vakit ve para ayırabilme şansına nail olacağına delalet eder.

Kahve falında bir kızı ellemek iyi insan olmaktan vazgeçileceğine ve atılan bazı adımlardan ötürü kurulan bazı hayallerden vazgeçilmek zorunda kalınacağına, gönülden arzuladıklarının da hayırlısıyla kendisine nasip edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kızı ellemek ele geçen kazancın yetersiz kalacağına, aile veya akraba çevresinden kişiyi hayal kırıklığına uğratacak kimseler olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında erkek organını ellemek nüfuzunu da kullanarak gerekli adımları atacağına, sıkıntı çekilen olayların kısa süre içinde çok sorun yaratacağına delalettir.

Kahve falında kendi kakasını ellemek içinde bulunduğu kötü durumdan ve sıkıntılardan kurtulması için kendisine çok büyük destek vereceğine, gerek maddi gerek manevi bütün zararlarını karşılayacağına, kendisine iyilik ve güzellik getirecek yeniliklerle karşılaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında fareyi ellemek fal sahibinin gönlünün feraha ereceğine, kötü düşüncelerinin ve sıkıntılarının da dağılacağına, yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yılanı ellemek beklenmeyen yerden gelecek yardımlara, mutlulukla dolu günlerin etkisiyle işte de başarı sağlamaya, her zaman kendinden emin, hoşgörülü biri olunacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir