AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendi kakasını ellemek

Kahve falında kendi kakasını ellemek

Kahve falında kendi kakasını ellemek hayallerinin gerçekleşmesi sayesinde sevdiğine kavuşacağına, size başarı getirecek adımlar atmanıza, hayatında yeni ve temiz başlangıçlara imza atacağına, zalim ve kötü kişiler ile büyük tartışmalar yaşanacağına, ulaşamadığı hiçbir arzusu olmayacağına, maddi ve manevi açıdan çok hayırlı bir noktaya varılacağına, kötü bir kişinin oyununa gelineceğine, zarar getirecek bir işe girileceğine ve bu işte büyük bir sorun yaşanacağına, sağlık ve sıhhatinin bozulacağına, hasta olan yakınının ölüm haberini alacağına, iş hayatında sıkıntılı bir döneme gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kendi kakasını ellemek gördüyseniz:

  • Bir seyahat ya da sosyal bir etkinlik hayata bakışınızı değiştirebilir.

Kahve falında kakaya ellemek hayatının bundan sonraki kısmının ferah şekilde süreceğine, ortaya konacak projelerin kazanç elde etmesi ile sayesinde hayırlı kapılar açılacağına yorulur.

Kahve falında kendi kakasını ellemek özellikle de özel hayatında fırtınalar kopacağına, yaşanan karanlık günlerin kısa bir zaman sonra biteceğine, hastalıkların uzak duracağına rivayet eder.

Kahve falında kaka ellemek çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşacağına, büyük atılımlar yapmak için bir kişi ile büyük bir ortaklık kuracağına ve bu ortaklıkla birlikte çok büyük ve başarılı bir kişi olunacağına ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, kendisinden beklenmeyen üstün bir performans göstererek sevdiklerini ve ailesini gururlandıracağına işaret eder.

Kahve falında inek boku ellemek düşmanlarının ve kendisini çekemeyen kişilerin oyunlarından ve hilelerinden ötürü bulunduğu makamı kaybedeceğine, bu yüzden aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşayacağına, fal sahibinin de çok mutlu olacağına delalettir.

Kahve falında kendi pisliğine ellemek başı sıkışmış kişilere destek olacağına, uzun zamandan beri hayali kurulan bir şeye aile bireylerinin vereceği destek sayesinde kavuşulacağına delalet eder.

Kahve falında büyük abdesti ellemek çok hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, çok büyük yatırımlar gerçekleştirip yardıma muhtaç insanlara destek olacağına, malının ve parasının da hiç olmasına neden olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında gögüs ellemek yaşadığı bir hayal kırıklığını telafi edeceğine, ancak daha sonra gerçekleştireceği başarılı çalışmalar sayesinde işlerinin daha iyileşeceğine, çok rahat ve başarılı bir iş hayatına sahip olacağına işaret eder.

Kahve falında yılan ellemek çok üst mevkilerde bazı kademelere terfi edileceğine, maddi olarak çok büyük imkânlara sahip olacağına, strese gireceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir