AnaSayfa / Genel / Kahve falında hamile kadının karnını ellemek

Kahve falında hamile kadının karnını ellemek

Kahve falında hamile kadının karnını ellemek çok sıkıntılı dönemler geçirileceğine ve hastalık ve çeşitli sorunlar ile boğuşulacağına, hayır getirecek işlerle uğraşılacağına, rahatsızlık yaratan durumların eş, dost ya da akrabalar sayesinde bertaraf edileceğine ve asabın bozulmasına sebep olan kişilerin hayattan çıkarılacağına, buna istinaden kazancına bolluk ve bereket geleceğine, işindeki verimliliğinin artacağına, girilen işlerde şansın yüksek olacağına, kendisini üzen ve kıran durumlardan kısmen de olsa kurtulacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve hiç yapmadığı bir işe girerek kendisini deneyeceğine, zarar edeceği bir işe girmek zorunda kalacağına, ticarette çok başarılı olup, rakiplerine karşı zafer elde edeceğine işarettir.

Kahve falında hamile kadının karnını ellemek gördüyseniz:

  • Size söz verilen birşeyi elde edebilmek için büyük bir mücadele vermek zorunda kalabilirsiniz.

Kahve falında hamile kadının karnını ellemek kurmuş olduğu ortaklıkta tatsız olaylar ile karşılaşacağına, hayatı boyunca azın ne demek olduğunu bilmeyeceğine, dünyanın sonsuz nimetlerinden ve her türlü keyfinden bolca faydalanacağına rivayet eder.

Kahve falında kar ellemek sabit gelire sahip olup, elinin dara düşmeyeceğine, sorun yaratan bir durumun kısa süre içinde ortadan kaldırılacağına, eşler arasında bir süredir devam eden tartışmaların tatlıya bağlanacağına, yakın bir zaman içinde evlat sahibi olunacağına ve yardım isteyen bir kişiye yardım edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında hamile kadının karnını görmek boğazından ve lüksünden kısmak zorunda kalacağına, zorlukların ortadan kalkacağına yorulur.

Kahve falında hamile kadın karnı görmek kardeşler arasında uzun zamandan beri yaşanan büyük tartışmaların sonlanacağına, hayata karşı cesaretleneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında hamile kadının karnını sevmek duygularını harekete geçirecek ve kendisini değerli hissetmesine vesile olacak bir insanın çıkacağına, yeni kararların mutluluk ve başarı getireceğine delalettir.

Kahve falında hamile kadının karnındaki bebeği görmek bir sebeple çok büyük zarar edileceğine, çok saygın ve güzel bir mevkiye terfi edileceğine, elinde bulunan bir miktar kazanç ile kendi işini kurmak için adım atacağına tabir olunur.

Kahve falında hamile bir kadının karnındaki bebeği görmek büyük bir hastalıkla boğuşup eskisinden çok daha iyi olmuş bir şekilde ayağa kalkacağına, yeni gayrimenkuller alınacağına, sağlık sorunlarının son bulacağına, anne baba duasının alınacağına ve yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında hamile kadının karnına dokunmak kalıcı başarıyı yakalayacağına, atacağı adımlar ve gerçekleştireceği çalışmalar sayesinde iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı ve güzel durumlar ile karşılaşacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir