AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüzün karardığını görmek

Kahve falında yüzün karardığını görmek

Kahve falında yüzün karardığını görmek çok hatalı çalışmalara gireceğine, uğranılan zararların kısa süre içinde telafi edileceğine, evli ise çocuk sahibi olacağına, bekar ise isteklerinin gerçekleşeceğine, yönetici kişiliği ile koltuğundan ültimatomlar vererek büyük işleri bitireceğine, kendisine fayda getirecek işlere atılacağına, problemlerin dağ gibi büyüyeceğine, çok daha iyi işler yapıp insanlar arasında saygı görmesine vesile olacağına, kısa süre içinde iyi kalpli ve güzel huylu bir kişi ile evlilik yolunda adım atılacağına, sorunların ve dertlerin biteceğine işarettir.

Kahve falında yüzün karardığını gördüyseniz:

  • Belli iş birlikleri oluşturulması ya da anlaşmalar düzenlenmesi konusunda liderliği ele almanız gerekebilir.

Kahve falında yüzünün karardığını görmek büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, bütün sıkıntılarını ve sorunlarını çok emek vererek kısa zamanda ortadan kaldıracağına, kazanca ve ekmeğe kavuşacağına dolayısıyla da rahata ereceğine işarettir.

Kahve falında yüzün karardığını görmek kazancın istenen seviyeye çıkartılacağına, elinde avucunda olanı yitireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında birinin yüzünün karardığını görmek arzu edilen bütün hedeflerin gerçekleştirileceğine, zarar edilen bir işte gösterilecek büyük azim ve sabır sayesinde kara geçileceğine tabir olunur.

Kahve falında güneşin karardığını görmek sıkıntıların aşılacağına, yeni bir hayata merhaba denileceğine, son zamanlarda işlerinde yaşanan sıkıntıdan kurtularak ferahlığa çıkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölünün karardığını görmek karamsarlığa kapılmak, dünyaya küsmek yerine koşulların elverdiği şekilde yaşayacağına, deyim yerindeyse elinin kolunun bağlanacağına delalet eder.

Kahve falında gözleri kararmak hayallerin yaşanan olaylar yüzünden suya düşeceğine, çok sorun yaratan olaylar ile karşılaşılacağına, uzun bir süre boyunca mutlu olan fal sahibinin, daha sonra bu kişinin karakteri ve baskısı altında ezildiğini farkedeceğine işaret eder.

Kahve falında göğsünün karardığını görmek kendisini çok kötü hissedeceğine, işlerinin yarıda kalacağına, iyi sonuçlanacağı düşünülen durumların tersine neticeleneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında dünyanın karardığını görmek hanede bulunan kişileri çok üzecek bir karar verileceğine, uzun zamandan beri sahip olunan değerli bir eşyanın elden çıkarılacağına, birçok çalışmaya ve projeye girileceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir