AnaSayfa / Genel / Kahve falında cildinin karardığını görmek

Kahve falında cildinin karardığını görmek

Kahve falında cildinin karardığını görmek işlerinin bozulacağına, kazancının eksileceğine, haksızlığa sebep olan bir kişi ile konuşulacağına, arabuluculuk yapılacağına ve dört duvar arasında kalması istenen bir olayla ilgili ağzı pek sıkı olmayan bir kişinin kulağının çekileceğine, sevdiklerine kavuşacağına ve muradına ereceğine, sorunların yakın zaman içinde biteceğine, iş hayatında rahat bir nefes alınacağına, elinde bulunan bazı işleri kendisini çekemeyen kişilerin alacağına, Allah’ın sevgisini kazanacağına, beklenmedik bir zararla karşılaşılacağına, çok uzun bir süre boyunca akrabalarla arasına mesafe koyacağına, işler ilgili olarak büyük sıkıntılar yaşayacağına, uzun süreden beri birlikte olduğu bir kişiden ayrılacağına ve ruhsal ve parasal olarak hiç beklemediği bir duruma düşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında cildinin karardığını gördüyseniz:

  • Belli konularda beklediğiniz bilgilere ulaşabilmek için harekete geçmeniz gerekiyor.

Kahve falında cildinin karardığını görmek yaşadığı zorlukların son bulacağına, huzurlu bir kişiliğe sahip olacağına ve başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine, girilen işlerde ister istemez büyük zarara uğranacağına delalet eder.

Kahve falında insan cildi görmek yaşadığı yokluğun biteceğine, mutluluğunun ve huzurunun çoğalacağına, mutluluğu ve huzuru yakalayacağına işarettir.

Kahve falında cilt lekesi görmek dost ve akrabalarla paylaşılacağına, çok sevdiği ve değer verdiği insanlara iş hayatında daha önce karşılaşılmamış kadar büyük fırsatlar elde etmelerinde çok büyük bir yardımda bulunulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında pürüzsüz cilt görmek herkes tarafından çok sevilen bir kişi olunacağına, kişiliğinde kendisine ve başkalarına zarar veren yönleri bularak iyileştireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kuru cilt görmek çok büyük mutluluklar yaşayacaklarına, fal sahibinin, uzun bir zamandır yaşadığı can sıkıntısının ortadan kalkacağına, işlerinde daha büyük çalışmalar yaparak daha büyük başarılara imza atacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ciltte lekeler görmek artık çok daha huzurlu ve mutlu bir hayata kavuşacağına, ne kadar uğraşsa da bir türlü işin içinden çıkamayacağına inanılır.

Kahve falında yanık cilt görmek uzun zamandan beri beklediği bir haberin hayırlı bir şekilde geleceğine, yapılan işte bol kazançlı bir mevkiye sahip olunacağına rivayet eder.

Kahve falında cilt kurdu görmek çevresinde art niyetli ve kem gözlü kişilerin bulunmayacağına, tabiri caizse kangren olmuş kısmın kesilip atılacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir