AnaSayfa / Genel / Kahve falında kollarının karardığını görmek

Kahve falında kollarının karardığını görmek

Kahve falında kollarının karardığını görmek daha iyi gelir elde etmek, maddi durumunu biraz daha düzeltebilmek için farklı işlere başvuru yapacağına, çekilen parasızlık yüzünden yaşanan tatsızlıkların ortadan kalkacağına, tabiri caizse yüzünün düşmesine neden olacağına, zorlukların ve musibetlerin sürekli artacağına, kem gözlere ve nazarlara gelineceğine, işlerini daha iyi duruma getirmek için bu kişilerden destek isteyeceğine, kardeşler arasında bir tartışma yaşanacağına, zahmet veren bir işin üstesinden kolayca gelineceğine, gönül ilişkisi yaşanan kişi ile aradaki buzların eritileceğine ve sevinçli bir haberle deyim yerindeyse sevinçten havalara uçulacağına, fal sahibinin gönlünün feraha ereceğine, kötü düşüncelerinin ve sıkıntılarının da dağılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kollarının karardığını gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız açısından olumlu gelişmeler var, aşk hayatınız özel yaşamınıza da istikrar getirebilir.

Kahve falında kollarının karardığını görmek kendisine kar getirecek yatırımlar yapacağına bu sayede hayatının çok daha rahat, kolay ve zevkli hale geleceğine, yaptığı çalışmalarda yaşayacağı bir sorunla birlikte işlerinin kapanacağına, sevdiği bir kişiden ihanet göreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında göğsünün karardığını görmek ister istemez çok sorunlu bir zaman geçireceğine, adından söz ettirecek adımlar atacağına alamet eder.

Kahve falında karardığını görmek iş hayatında rahat edileceğine, onlar tarafından çok sevileceğine, yaşlılığında kendisine bir bebek özeni ile bakılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında denizin karardığını görmek çok yüklü miktarda bir kazanca sahip olacağına ve rahata ereceğine, iyi geçineceğine, sevgisinin ve saygısının bir ömür boyu süreceğine ve aile saadetinin hep ilk günkü gibi taze kalacağına alamet eder.

Kahve falında gökyüzünün karardığını görmek karşısına çıkacak bazı kötü kişiler yüzünden işlerinin sekteye uğrayacağına, iş hayatındaki yorgunluğunu bu sayede atacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında havanın karardığını görmek kişinin kendisini paraşütle ıssız bir adaya düştüğünü görmesi ise, emek sarf etmeden ve yorulmadan kazanç sahibi olacağına, kıskanan kişilerin ve iş hayatında rekabet içinde olunan kişilerin yenilgiye uğratılacağına rivayet eder.

Kahve falında yüzün karardığını görmek eksik olan yanının tamamlayacağına ya da kendisini yetersiz gördüğü bir konuda geliştireceğine, bir sebeple işlerin kötüye gideceğine ve yapılan çalışmalardan kazanan paranın heba olacağına işarettir.

Kahve falında gözleri kararmak maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, sorunlar karşısında çaresiz ve çözümsüz kalacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir