AnaSayfa / Genel / Kahve falında göğsünün büyük olduğunu görmek

Kahve falında göğsünün büyük olduğunu görmek

Kahve falında göğsünün büyük olduğunu görmek evliliğini tehlikeye atacak davranışlarda bulunacağına, daha sonra işlerin açılacağına, kişinin bugüne değin sürdürdüğü tutumunu değiştirip hayatını mevcut koşullara uygun hale getirmek için uğraşacağına, mükemmeliyetçilikten vazgeçilip daha basit bir hayat sürdürüleceğine, borçluysa borcunu ödeyeceğine, çok büyük ve güzel bir ilişki yaşayacağına, anlayışlı bir kişi ile tanışacağına, kendisinden mevki olarak üstün bir kimseden yardım görüp, kendi işinin başına geçeceğine ve büyük, önemli bir projede çalışma arkadaşlarının takdirini toplayacak bir başarıya imza atacağına, işinin gücünün hal yoluna gireceğine işarettir.

Kahve falında göğsünün büyük olduğunu gördüyseniz:

  • Bazı olayların büyümesine izin verirseniz olaylar kontrolden çıkabilir.

Kahve falında bir göğsünü büyük görmek hikmetli ve asil insanlardan olacağına, sorun üzerine sorun yaşanacağına, iş ile ilgili çok hayırlı fırsatların gerektiği gibi değerlendirilemeyeceğine alamet eder.

Kahve falında göğsü büyük görmek hırsı ve çalışkanlığı sayesinde her hayalini gerçekleştireceğine, herkesin saygı duyduğu, tanıdığı ve sevdiği kişi olacağına, yeni ve daha dinamik bir hayat tarzını benimseyerek evini ve yaşadığı şehri değiştireceğine ve yeni bir iş bulup orada çalışacağına delalet etmektedir.

Kahve falında göğsünün büyük olduğunu görmek işlerin ve çalışmaların günden güne daha azalacağına, kötü hastalıkların iyileşeceğine, falı kapatan kişinin maddi ve manevi huzuru yakalamayı başaracağına tabir olunur.

Kahve falında göğsüne sarılmak hak yolunu tutacağına ve makbul olan dünya mallarından başkasına niyetlenmeyeceğine, yardıma muhtaç olan insanlara yardım edeceğine delalet eder.

Kahve falında göğsünde kıl çıktığını görmek ele geçen fırsatların kazanç getirecek bir şekilde kullanılacağına, çok büyük sıkıntıların ve sorunların yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında göğsüne altın takmak hastalanacağına, kötü haberler alacağına, başarısızlığa düşeceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluk duyacağına yorulmaktadır.

Kahve falında erkekte kadın göğsü görmek işinde zarar edeceğine, maddi gücünü kaybedeceğine, zor durumlara düşeceğine, üzüleceğine ve hatta hastalanacağına, borçların en düzgün şekilde ödeneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında gökte ışık görmek bunun birçok derdinin çözülmesine vesile olacağına, sıkıntılarından bu sayede kurtulacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir