AnaSayfa / Genel / Kahve falında göğsünde kıl çıktığını görmek

Kahve falında göğsünde kıl çıktığını görmek

Kahve falında göğsünde kıl çıktığını görmek ticaretinin açık, kazancının da garanti ve sabit olacağına, uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, ailesi ile mutlu olacağına, haneye bolluk ve bereketin dolacağına ve ferahlığa çıkılacağına, dost sandığı o kişinin kendisine karşı hiç de iyi niyetler taşımadığını fark edeceğine, alınan borçların ve çekilen kredilerin kısa sürede ödeneceğine, sorunlarla ve sıkıntılarla başlayan bir projenin gittikçe daha iyi bir duruma geleceğine, hayatının kendisini tatmin edecek kadar güzel ve hayırlı geçeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında göğsünde kıl çıktığını gördüyseniz:

  • Hiçbirşey yapamıyorsanız, evdeki mobilyalarınızın rengini veya yerini değiştirebilirsiniz.

Kahve falında göğsünden kıl çıktığını görmek rahat şekilde yaşayacağına, yeni yeni fırsatlara sahip olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında göğsünde kıl çıktığını görmek alim insanlardan sayılacağına, kişinin keyfinin ve rahatının yerine geleceğine, hayatının kolaylaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında göğsünden kurt çıktığını görmek iş dünyasında acemi olan kişilere bilgi ve deneyim konusunda yardım edileceğine, maddi ve manevi olarak yalnız kalınacağına inanılır.

Kahve falında göğsünde sivilce çıktığını görmek çok uzun zamandan beri görüşmeyen arkadaşların biraraya geleceğine, yapılan çalışmalardan ötürü çok zor ve kötü zamanlar yaşayacağına ve bu dönem içerisinde sık sık kavga edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında göğsünün çıktığını görmek bir sebeple yaşanacak en ufak bir tartışmanın bile çok büyük bir kavgaya dönüşeceğine, hiçkimsenin bu duruma müdahale edemeyeceğine ve araya girmeye çalışan aile büyüklerinin de kalbinin kırılacağına, şifaya ve çarelere kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında göğsü kıllı bebek görmek sevdikleri ile bir araya geleceğine, keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine, aynı zamanda da özel hayatında sürpriz gelişmelerin olacağına, sıkıntılarını büyük oranda atlatacağına, epey zamandan beri hayalini kurduğu bir şeye kavuşacağına, aile hayatının ve uğradığı zararların düzeleceğine inanılır.

Kahve falında göğsünün kıllarını kesmek bulunduğu mevkide yükseleceğine, fal sahibinin karşısına art niyetli ve belalı kişilerin çıkacağına bu yüzden kendisinin arka arkaya başarısızlıklar yaşayacağına ve elindekileri kaybedeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında göğsü kıllı erkek görmek aradaki samimiyetin ve sıcaklığın ilerleyeceğine, mutluluktan, huzurdan ve zenginlikten yana daha çok nasipleneceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir