AnaSayfa / Genel / Kahve falında gökte ışık görmek

Kahve falında gökte ışık görmek

Kahve falında gökte ışık görmek daha sık bir araya geleceğine, deyim yerindeyse üzerindeki ölü toprağından silkeleneceğine, canlanacağına, eğitimle ilgili olarak büyük bir sıçrama yaşanacağına, korkularının üzerine giderek onlardan kurtulmayı başaracağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve hayatında çok yeni ve çok güzel olaylar meydana geleceğine, büyük bir üne sahip olunacağına, kendisinin bu duruma çok sinirlenip çok dertleneceğine, kimseden destek almadan başarı elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında gökte ışık gördüyseniz:

  • Kafanızdakileri dile getirebilirsiniz.

Kahve falında gökten ışık indiğini görmek işle ve güçle arası iyi olmayan birinin yola getirileceğine, kötü hastalıkların iyileşeceğine, falı kapatan kişinin maddi ve manevi huzuru yakalamayı başaracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında gökte ışık görmek belli bir standardın altına düşmeden hayatını sürdüreceğine, arkadaşları ve dostları arasında konuşulmuş bir konu hakkında çok hayırlı ve büyük bir sürprizle karşılaşacağına ve aile hayatında ters giden şeylerin düzeleceğine işarettir.

Kahve falında mavi renk ışık görmek karşısına çıkan fırsatları hayırlı iyi bir şekilde değerlendirmesi ile birlikte rahata ereceğine, çalışmaların çok büyük başarılar kazandıracağına, büyük kayıplara uğrayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında şehir ışıkları görmek zor geçecek bir eğitim dönemi geçirileceğine ve beklenen sonuca ulaşılamayacağına, mal ve para yönünden büyük bir zarara uğrayacağına işarettir.

Kahve falında evde ışık yakmak ancak herkese yardım eden bir kişi olunması sayesinde bu kötülüğün zarar vermeden bertaraf edileceğine, fal sahibinin, şansının yaver gitmesi ile çok büyük kazanç elde edeceğine, sıkıntılarından ve üzüntülerinden kurtulacağına yorulur.

Kahve falında kuyuda ışık görmek sistemli bir şekilde işleyen bir projede yaşanacak bir aksilik yüzünden işlerin rayından çıkacağına, çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine yorulur.

Kahve falında ışığa yükselmek önündeki engelleri aşamayacağına, hem de çok üzüleceğine, sıkıntılı bir dönem geçirdikten sonra daha büyük zorluklar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ışığı yakamamak zaten malı mülkü varsa daha da artacağına ve işlerinin iyiye gideceğine, içine düşülen çıkmazdan kurtuluşa erilemeyeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir